problém s explorer.exe a videosoubory
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
problém s explorer.exe a videosoubory
kdyz vlezu do slozky s filmama tak me to vyhodi tabulku chyba explorer.exe nevite co s tim je??????? to my nikdy nedelalo nevim co s tim je pls poradte. A kodekama by to byt nemelo mam jich 4 takze me poradte 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
samozřejmě, že kodeky jen jedny
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Kodeky jen jedny a nejlépe tyhle - http://www.cccp-project.net/
Dělají to videosoubory, co mají poškozený náhled do Exploreru, shodí ho při snaze zobrazit náhled. Když se budeš pozorně dívat, zjistíš který to jsou, pak je ještě můžeš hodit do jiné složky, aby ses o tom přesvědčil. Udělají to i při náhledech složky, to jsou ty 1až 4 miniobrázky promítnuté do ikony složky.
1) Můžeš zkusit buď opravit video (mě se to nikdy ničím nepovedlo).
2) Smáznout a stáhnout znovu (jestli jsou na výběr nějaké jiné alternativy, většinou ne).
3) Rezignovat (jako já) a vytvořit složku s názvem + popisem varování, že je to chybný soubor, který je potřeba otvírat přímo v přehrávači. Do té složky je potřeba vnořit ještě další složku (kvůli těm pidináhledům ikony složky) a teprve do té strčit poškozené video. Takže v reálu to vypadá například takto:
C:\VIDEO\Conan Destroyer (poškozené video v Exploreru, otevírat pouze přímo v přehrávači!)\ochranná složka\Conan Destroyer.avi
Než to tam ovšem přesuneš a zjistíš, které video takto zlobí, tak ty párkrát ovšem Explorer spadne
1) Můžeš zkusit buď opravit video (mě se to nikdy ničím nepovedlo).
2) Smáznout a stáhnout znovu (jestli jsou na výběr nějaké jiné alternativy, většinou ne).
3) Rezignovat (jako já) a vytvořit složku s názvem + popisem varování, že je to chybný soubor, který je potřeba otvírat přímo v přehrávači. Do té složky je potřeba vnořit ještě další složku (kvůli těm pidináhledům ikony složky) a teprve do té strčit poškozené video. Takže v reálu to vypadá například takto:
C:\VIDEO\Conan Destroyer (poškozené video v Exploreru, otevírat pouze přímo v přehrávači!)\ochranná složka\Conan Destroyer.avi
Než to tam ovšem přesuneš a zjistíš, které video takto zlobí, tak ty párkrát ovšem Explorer spadne

-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
THX
dik bylo to tema kodekama jsme je odinstaloval a jede to thx !!! 

- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem taky takový problém,ale nepátral jsem a ty video soubory rovnou mazal.Díky X ted vím proč to dělalo takové blbosti,zase jsem o něco chytřejší. 

MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Re: problém s explorer.exe a videosoubory
a bude to dělat i když ty složky budu otevirat třeba v total commanderu? =)
MSI B650 GAMING PLUS WIFI / ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G / Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO / SSD disk Kingston FURY Renegade NVMe 2TB / Be quiet! PURE POWER 11 700W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3378
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36