je to problém windowsu nebo hdd?????
je to problém windowsu nebo hdd?????
zdarek mužete mi pls helpnout co znamena to co se mi objevilo na obrazovce???viz obrazek...........vyjmul jsem jeden starší hdd z pc na kterym by měl byt win 98 a dal do jinyho a když jsem to zapl hodilo mi tuhle hlašku,a když dam pokračovat tak se pc vypne,je to hdd že nechce pracovat nebo win 98 že je nakoplej.děkuji za info
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: je to problém windowsu nebo hdd?????
A co jsi s diskem dělal v tom druhém PC? Pravděpodobně jsi na disku něco změnil.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jestli jsi ten hard s Win 98 dal do novějšího PC, tak asi 98 nerozchodíš, například nerozdýchají tu spoustu operační paměti či novějšího hardware.
No nejsem si jistej jak je to s win 98,ale pokud vyjmu disk z meho pocitace a dam ho do jineho,tak mi to proste nepobezi,protoze instalace win probehla s jinym HW nez s timto.Podle meho musis v jinem pc udelat novou instalaci.Odzkousene to mam u xp.
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
a je možny že by chodil win 98 a vista v jednom pc samozřejmě na 2hdd???mam na win 98 jeden program kterej potřebuju ale zaroven dělam ve vistě
Nejspíš poběží, ale emulací.
a sakra v tomhle jsem lama.....ta emulace tzn. co??

Softwarové napodobení hardware, virtuální OS, ...
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tady se řešil podobný problém. 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3398
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36