Prosím o pomoc,Chtěl jsem reinstalovat Windows xp prof.SP3
(SP3 mám staženo a vytvořen inst.CD s XP dle návodu Za rohem.cz)
Při instalaci se mě ptá vložte disk CD označený NVIDIA Netvork Bus instalalion DISK #1.
Vložím DRIVERS & UTILITIES (k zákl.desce) a instalace pokračuje za okamžik vyskočí nové okno,kde je napsáno NVIDIA GE FORCE 7300 GS neprošel testem pro získání loga systému widows a nebila tak ověřena kompabilita systému Windows XP. ať nám pokračovat nebo zavřít nejde počítač spustit v normálním režimu jen v nouzovém !
//téma přesunuto do sekce Windows
fredik
reinstalace Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: reinstalace
nLite je dobrej soft, ale vždy to nefunguje. Tys tam taky integroval ovladače grafiky. Já to kdysi zkoušel, ale s ovladači mi to CD také nefungovalo
A co s tím? Nemůžu spustit PC v normálním režimu
-
- Pohlaví:
Neodpověvěl jsi jestli tam jsou integrovaný ovladače GK. Co všechno se vlastně povedlo nainastalovat?
Už si to moc nepamatuji,ale myslím že ne,protože v tom návod je zatržen jen service pack3
-
- Pohlaví:
Pořád z tvého příspěvku nevyplývá co všechno jsi nainstaloval a jestli instalace byla řádně dokončena.
Měl bys mít nainstalováno takto:
1) XP s SP3 OK?
2) Chipset - MB OK?
3) GK OK?
Měl bys mít nainstalováno takto:
1) XP s SP3 OK?
2) Chipset - MB OK?
3) GK OK?
Jak jsem na úvod psal: při reinstalaci - oddíl intsalace cca v 75% vyskočí okno cituji vložte disk CD označený NVIDIA Netvork Bus instalalion DISK #1. Vložil jsem CD - DRIVERS & UTILITIES (k zákl.desce) a instalace pak pokračovala znovu vyskočilo nové okno,kde je napsáno NVIDIA GE FORCE 7300 GS neprošel testem pro získání loga systému widows a nebila tak ověřena kompabilita systému Windows XP. A pak tam bylo pokračovat - zavřít.Ať dám pokračovat nebo zavřít nejde počítač spustit.
To co se mi ptáš 1) bod ano
2) Chipset - MB - nerozumím jsem laik
3) GK - nerozumím jsem laik
To co se mi ptáš 1) bod ano
2) Chipset - MB - nerozumím jsem laik
3) GK - nerozumím jsem laik
-
- Pohlaví:
Ovladače základní desky a grafické karty. Řekl bych že se ti to CD nepovedlo a také jsi nejspíš oddíl na který instaluješ nezformátoval.
Bylo by moudrý přeinstalovat to klasicky.
1) Nejprve oddíl zformátovat
2) Nainstalovat XP
3) Nainstalovat SP3
4) Nainstalovat ovladače základní desky
5) Nainstalovat ovladače GK
P.S. Přijdeš o všechna data na HDD
Bylo by moudrý přeinstalovat to klasicky.
1) Nejprve oddíl zformátovat
2) Nainstalovat XP
3) Nainstalovat SP3
4) Nainstalovat ovladače základní desky
5) Nainstalovat ovladače GK
P.S. Přijdeš o všechna data na HDD
Chtěl bych si to udělat sám.Můžeš mi posla postup nebo jak začnu s formátováním.
-
- Pohlaví:
Návod zde někde je ale nemůžu ho najít, tak tady máš jiný: Instalace XP, pokračuj podle odkazů na stránce např.Instalace Windows XP - Příprava disku >>
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2148
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:41