Windows Vista nároky - Question
Windows Vista nároky - Question
Zdravím, jak pojede Vista na CPU Intel core 2 duo 1,87GHz; 1 Gb RAM? Má cenu ji vůbec instalovat? Nebo mám radši sáhnout po XP? Na webu microsoft, jsou nároky na Vistu docela malé, ale i tak se radši zeptám.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Windows Vista nároky - Question
Samozřejmě nakonec se budeš muset rozhodnout sama, jestli sáhneš po XP nebo po Vistách. Každej se tu bude zástávat toho svého.. známe
Ale tvá konfigurace ti bude na Visty stačit (neuvedla si GK), myslím, že by měli běhat v poho. I když asi nebudeš mít zaplý Aero. V mém případě mi totiž žere Vista (pokud jsem jen na netu a poslouchám hudbu) se zapnutým Aerem něco málo přes 1GB, tkž zde by mohl být problém, kdyby si ho měla zaplé.
Jinak ti ji ale mohu doporučit, vypadá celkem k světu a šlape taky dobře. Ale počítej s tím, že i po SP má ještě 'pár' much..

Ale tvá konfigurace ti bude na Visty stačit (neuvedla si GK), myslím, že by měli běhat v poho. I když asi nebudeš mít zaplý Aero. V mém případě mi totiž žere Vista (pokud jsem jen na netu a poslouchám hudbu) se zapnutým Aerem něco málo přes 1GB, tkž zde by mohl být problém, kdyby si ho měla zaplé.
Jinak ti ji ale mohu doporučit, vypadá celkem k světu a šlape taky dobře. Ale počítej s tím, že i po SP má ještě 'pár' much..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Zkusím to hodit do Virtualu jak to pojede
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Aero zase takový žrout není, ale s tou pamětí bych raději něco udělal, 1G je opravdové minimum. 

- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
radsi bych šáhnul po XP.Na vebu microsoft považuje za doporučené požadavky minimalní a pak to taky dopadá když to narvou do všech notebooku pak ten netobook leze jak šnek 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
stáhni si ze stránek MS Poradce pro upgrade na systém Windows Vista a ten ti hned poví, zda bude problém či nikoliv a která verze je pro tebe nejvhodnější a s kterými drivery může být problém
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7881
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30