POřád sem na to prděl a říkal si že to i bez téhle aktualizace přežiji jenže mašina začíná blbnout. A v tomto případě se držím rad aktualizovat restartovat vyčistit registry zkontrolovat viry.
Když vjedu na Win Update Napíše O% ke stažení a aktualizace že chybí SP3. Potřeboval bych nějak zrušit to zapamatování že si to PC už jednou stáhl. Někde to tu bylo ale kdyby ste mi zabily teď to nenajdu.
Proč to chci - chci to celé zkusit pustit znovu jestli nevznikla chyba při stahování. Pokud to nepomůže budeme to řešit dál.
SP3 pro Win XP - Hláška přístup odepřen Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
SP3 pro Win XP - Hláška přístup odepřen
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: SP3 pro Win XP - Hláška přístup odepřen
Je to děsný řešit problémy po kouskách a ještě odpovídat na vlastní dotazy.
Stáhnul sem si samostatný balíček SP3. Spadlo to znovu stejná hláška (přístup odepřen)
Postupuji podle tohoto návodu http://support.microsoft.com/kb/949377/cs
Stáhnul sem si samostatný balíček SP3. Spadlo to znovu stejná hláška (přístup odepřen)
Postupuji podle tohoto návodu http://support.microsoft.com/kb/949377/cs
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: SP3 pro Win XP - Hláška přístup odepřen Vyřešeno
Tak abych to tu po sobě uzavřel pomohla až oprava registrů podle výše zmiňovaného návodu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4184
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4368
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”