vyuziti pc
vyuziti pc
zdravim prosim poradil by mi nekdo jaky windows na muj pocitac ?
Athlon 6000+,2048MB,HDD 320GB,externi HDD 320GB,Leadtek WF PX8600GTS,
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: vyuziti pc
Hoď si tam 32bitový Visty, tedy pokud proti nim nic nemáš.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud by tam byla lepší grafika a větší ramm doporučil bych Vistu ale pro 2GBramm budou svižnější XPčka
a to se týká i náročnějších aplikací nebo her kde je potřeba každého MB paměti .
Naopak Vista má pár vychytávek co XPčka nemají ale záleží zda to bude na výkon nebo pro oko.
Osobně bych tam zatím dal Win XP.
a to se týká i náročnějších aplikací nebo her kde je potřeba každého MB paměti .
Naopak Vista má pár vychytávek co XPčka nemají ale záleží zda to bude na výkon nebo pro oko.
Osobně bych tam zatím dal Win XP.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- RudolfM
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesně tak Xp jsou v současné době stabilnější a budou ještě nějakou dobu podporované. Mezitím snad bude něco lepšího než Visty. Visty jsou něco podobného jako byly Milenia = nepodarok, jak by řekli sousedi.
Dej XP!!!!
Dej XP!!!!
Vista Home Premium 32. O ničem jiném ani neuvažuj, o Vistě se šíří bludy z úst těch, kteří o ní slyšely.
Taky bych tam dal Visty, proti Vistám nic nemám, a věřím, že za pomocí aktualizací překonají XP. Pokud dokoupíš nějakou tu RAMku, budeš spokojen...
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to newwes
k čemu ten příspěvek bez udání důvodu? to tu může napsat 50 lidí Vistu nebo XPčka a tazatel chce i vědět důvod proč to či ono nejen něco že to mám doma Já nebo Ty.
k čemu ten příspěvek bez udání důvodu? to tu může napsat 50 lidí Vistu nebo XPčka a tazatel chce i vědět důvod proč to či ono nejen něco že to mám doma Já nebo Ty.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
V istu sem měl podrukou 2 tydny ale dejte pokoj... XP na sto procent je přehlednějši stabilnějši dle mě i jednoduchši protože neni tak přeplacane! nechapu jak muže byt někomu na něco aero jak to tak akurat žere vykon vašeho pc no fuj! misto těch přeplacanek kdyby radši vic vistu zabezpečili nebo zestabilnili nebo ten čas raději využili na něco užitečnějšiho ...
a když ne xp tak Linux
a když ne xp tak Linux

Vista není špatná, akorát je nová, takže vydržet!
Bejt tebou dám tam Visty, Za chvíli se v nich naučíš a programy a hry už ve většině případech není problém, je to jenom o zvyku a 2 giga ram taky stačí, není se čeho bát!!!
AMd Athlon 64 X2 4200+@4800+ ,Gigabyte Ga-MA69VM-S2,2x2 a 2x1 Ram A-Data, 400 Gb Seagate+640Gb Samsung, ATI HD3850/512, Seasonic 500W.
[OT]Dřív než ja přejdu na Vistu tak přejdu totalně na Linux
[/OT]

- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jarod72pm: lepší grafiku možná tak na hry, ale to je stejné jako s XP. Pro Vistu irelevantní.
Pepis: Přejdi na Linux. Pro swotik19 zásadní informace...
swotik19: pokud budeš kupovat OS, kup Vistu. Proč dělat krok zpět.
Pepis: Přejdi na Linux. Pro swotik19 zásadní informace...
swotik19: pokud budeš kupovat OS, kup Vistu. Proč dělat krok zpět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3594
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 13:25