Zaseknutí PC
Zaseknutí PC
Potřeboval bych poradit ... PC se mi vždycky seklo po naběhnutí na plochu, tak jsem chtěl udělat reinstall systému - win xp a už se zasekne i při instalaci systému - většinou po prvním restartu když je instalace už v grafice. Čím by to mohlo být?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zaseknutí PC
Vítám Tě na fóru! Nejprve uveď podrobný popis všech součástí PC (též zdroj - značka a výkon ve W) a jaký máš na PC instalován OS (Windows). Z tak stručné informace můžeme jen hádat. Uveď případně po jaké akci na Pc se problém objevil (instalace nějakého programu, pád systému ap.).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No začalo to tak že PC se nějak zaviroval tak jesem udělal reinstall windowsu XP ... chvíli jelo vše v pořádku a poté se znovu zaviroval(spyware) a občas se stalo že win nenajel ani na plochu ale ukázalo se logo a potom černá obrazovka s myškou se kterou se dalo chvíli hýbat a poté se to seklo úplůně. Tak jesm chtěl znovu udělat reinstall winu XP ale to už se nepodařilo - zkoušel jsem i plný formát HDD ale stejně se to vždycky seklo při instalaci winu.
PC
845PE Neo/ Neo-L (PCB 5.0)
HDD western 40GB
nvidia MX400
CPU celeron (frekvenci si nevzpomenu)
2x256MB ram ... zkoušel jsem i samostatně ale vždycky se to seklo
zdroj maxpower 350W
PC
845PE Neo/ Neo-L (PCB 5.0)
HDD western 40GB
nvidia MX400
CPU celeron (frekvenci si nevzpomenu)
2x256MB ram ... zkoušel jsem i samostatně ale vždycky se to seklo
zdroj maxpower 350W
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych to viděl na zdroj (a Pic jistě také, viz jeho požadavek na typ a watáž), proběhlé horké dny jsou hrobem pro laciné zdroje a nárůst těchto problémů v posledních dnech to jen potvrzuje.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Napadlo mě jestli by to nemohlo být grafikou, protože se to sekne vždycky v grafickém režimu ... když se instaluje win xp v textovém tak to proběhne vždycky až do konce pak se to restartne a přejde do grafického a tam vždycky skončí zaseklý ...
Nakonec to může být i poškozeným harddiskem ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5699
-
od kamilmen
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 17:12