Ahoj,
chtel bych se zeptat, jak dobrý nebo spatny je ve Windows XP zabudovaný firewall. Ja momentalne pouzivam Kerio, ale nevim jestli je nezbytne ho mit pokud by byl W firewall dostatecny.
Dik
Windowsacky firewall
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Windowsacky firewall
Řeknu to stůčně
Nech si Kerio. Microsofťácký firewall nedosahuje takových kvalit jako Kerio. Sám mám Kerio ( patří mezi nejlepší firewally) Doporučuji ho i na foru viry.cz a proto ho mám 

Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Windows firewall = žádný firewall
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
XP nefiltruje odchozí "traffic". Příchozí se dá nakonfigurovat, ale je to nepohodlné. Není to dobrý firewall. 

Kerio používám už pár let a je to fakt solidní věc.Windows firewall doporučuju používat jen pokud se ti líbí ty žlutý a červený ikonky
.Mi to kdysi máti zapnula a jediné co to dělalo tak že se to vypnulo a začalo mě to bombardovat hláškama o tom jak mám ohrožené PC,že to musím hend hned zapnout nebo se stane něco strašného.Tak jsem ho teda zapnul ať má radost a za chvíli zase: počítač může být ohrožen a kdesicosi...
Mám Kerio PF,Spybot SaD a NOD32, no a možu říct že od té doby co tam tyhle tři věci mám mi všechny možné testy nikdy nenašly v PC nic horšího než nějaké cookies s mírou nebezpečnosti 1/5

Mám Kerio PF,Spybot SaD a NOD32, no a možu říct že od té doby co tam tyhle tři věci mám mi všechny možné testy nikdy nenašly v PC nic horšího než nějaké cookies s mírou nebezpečnosti 1/5
CPU i5-6600k
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
ASUS Z170 Pro Gaming
GeForce 8800GT 512MB 256bit DDR3
2x 8000MB RAM
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pokud máš v PC jiný firewall jak ten windowsácký, tak ty hlášky nevyskakují a jinak, není problém ty hlášky v Tray liště zablokovat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Kerio jsem dlouhodobě používal, spokojenost.
Pak jsem ale cosi zaslechl o nevyvíjení (teď koukám na web a není to pravda), respektive zpoplatnění (nikde jsem nenašel informaci o tom, že by byl nadále pro nekomerční účely zdarma).
Nainstaloval jsem si Zone Alarm, ale nesednul mi.
Teď mám už delší čas Comodo a jsem s ním spokojený.
Mimo to mám HW firewall v routeru.
Pak jsem ale cosi zaslechl o nevyvíjení (teď koukám na web a není to pravda), respektive zpoplatnění (nikde jsem nenašel informaci o tom, že by byl nadále pro nekomerční účely zdarma).
Nainstaloval jsem si Zone Alarm, ale nesednul mi.
Teď mám už delší čas Comodo a jsem s ním spokojený.
Mimo to mám HW firewall v routeru.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Musím dat ostatným za pravdu že windosácky firwall je slabý! Ja používam Kerio a som maximálne spokojný-pc šlape na 1tku! Odporúčam KERIO! 

samael.35
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1714
-
od Tint
Zobrazit poslední příspěvek