Jak obnovit poškozený registr, který neumožňuje spuštění systému Windows XP?
Pocitac bootuje ale misto obrazovky s loginem se restartuje a jede to znova.
Nouzovy rezim take nenabehne.
Jak obnovit poškozený registr Vyřešeno
Re: Jak obnovit poškozený registr
Jak si prisel na to, ze je poskozeny registr?
Delal jsi predtim, nez se tato chyba objevila, nejake instalace/odinstalace software nebo hardwaru?
Delal jsi predtim, nez se tato chyba objevila, nejake instalace/odinstalace software nebo hardwaru?
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
No prave ze nedelal... po zapnuti probihala kontrola disku jako po vypadku proudu a pak uz to nenabehlo...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže závada může být právě na disku se systémem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Možná bys mohl zkusit nejprve Clear CMOS, případně opravit systém z instal. CD.
Mam XP primo od Aceru. K tomu mi dali system CD, recovery cd, antivir. Recovery cd nenabootuje a systemove cd mi nabizi obnovit muj HDD do stavu pri koupi. Moznost opravne konzole mi to nikde nenabizi.
Po najetí instalačního CD zmáčkni R a dostaneš se tak do konzole pro zotavení, zkontroluj si disk pomocí příkazu Chkdsk, případně se příkazem Fixmbr pokus o opravu hlavního spouštěcího záznamu spouštěcího sektoru oddílu ( pozor ale jestli používáš více systémů, pravděpodobně přepíše vše a půjde spouštět již jen jeden systém ).
Pouzivam jeden system...
Zde je muj problem natoceny na fotak... http://www.staopra.cz/acer/acer.mpg
Systemove CD mi nenabizi moznost opravne konzole.
Pouze nabidku obnoveni stavu pevneho disku v dobe zakoupeni...
Zde je muj problem natoceny na fotak... http://www.staopra.cz/acer/acer.mpg
Systemove CD mi nenabizi moznost opravne konzole.
Pouze nabidku obnoveni stavu pevneho disku v dobe zakoupeni...
To znamena rozebrat notebook, najit malou baterii a tu na chvili vyndat? Nebo se to da udelat i jinym zpusobem? Treba pres BIOS?
Re: Jak obnovit poškozený registr Vyřešeno
To znamena najit tu baterii. (U nekterych desek jde restart CMOS provest pomoci jumperu.)
Ale pri rozebirani pozor na zaruku, jestli je tam nejak plomba a ty ji poskodis, muzes prijit o zaruku!
Ale pri rozebirani pozor na zaruku, jestli je tam nejak plomba a ty ji poskodis, muzes prijit o zaruku!
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3204
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00