přeinstalace windows visty - nejde pomoc

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

s.beruska
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

přeinstalace windows visty - nejde pomoc

Příspěvekod s.beruska » 25 pro 2008 22:53

Ahoj.nejde mi přeinstalovat vista.dám do počítače cd a po nějakém čekání mi to napíše todle
konfigurační sady jsou podporovány pouze při spouštění instalace systému windows z prostředí windows PE.
a tím to končí?může mi tu někdo prosím poradit?Děkuji moc :cry:

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: přeinstalace windows visty - nejde pomoc

Příspěvekod Myloš » 25 pro 2008 23:00

Vítej na PC-HELPu.

Pokud jde o informace o Windows PE, stačilo zeptat se strejdy Gůůgla (takže příště trochu víc samostatnosti).
Informace jsem našel například na adrese http://www.adminxp.cz/windowsvista/index.php?aid=223 – tam se mj. dozvíš i to, že si Windows PE můžeš stáhnout od Microsoftu z adresy http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

s.beruska
nováček
Stav:

Příspěvekod s.beruska » 25 pro 2008 23:26

ahoj.počítačům nerozumím tak jsem si to četla co jsi mi poradil a píší tam že WinPe se musí používat pouze pro zavádění OS, řešení problémů a diagnostiku, ne jako náhrada OS. no a já potřebuji celý os přeinstalovat.díky za odpověd

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 pro 2008 23:33

no však. ty potřebuješ tu Vistu první zavést a pak instalovat.postupuj podle toho návodu. je to trochu horší, ale je to přehledně napsáno
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

s.beruska
nováček
Stav:

Příspěvekod s.beruska » 25 pro 2008 23:58

takže si to PE mám stáhnout zkopírovat na dvd pak instalovat do počítače a až potom tam instalovat své cd visty?jinak přes co to mám stahovat?používám internet adsl od O2 a tam adsl v nabídce není.je tam jen tel.připojení,dsl/kabel 256kb/s a nebo 768kb/s a pak T1 1.5MB/s?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 26 pro 2008 00:00

stáhni si to a postupuj přesně podle toho návodu a jinak z toho výběru připojení vyber to nejpodobnější tvému, teda asi T1 1,5Mbitu. tvůj přesný provider tam nebude, ale je tam jen jakou technologii připojení používáš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 26 pro 2008 00:02

To je jedno, slouží to jenom k výpočtu času. Normálně dej stáhnout a tohle neřeš.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 26 pro 2008 00:04

s.beruska píše:ahoj.počítačům nerozumím tak jsem si to četla co jsi mi poradil a píší tam že WinPe se musí používat pouze pro zavádění OS, řešení problémů a diagnostiku, ne jako náhrada OS. no a já potřebuji celý os přeinstalovat.díky za odpověd

nechci rejpat ani být nepříjemný ale když počítačům nerozumíš tak se snad NEBUDEŠ pouštět do instalace nebo přeinstalace systému :roll: :smile: .. neřikej mi že ve svém okolí nemáš nikoho kdo by ti s tím pomohl? :wink: .. teď nemyslím fórum pc-help.cz, tady ti sice pomůžou ale musíš něco vědět.. a když počítačům nerozumíš tak je to lepší přenechat celé někomu zkušenému :wink:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 26 pro 2008 00:21

a proč ne? hele to, že někdo napíše, že PC moc nerozumí ještě neznamená, že o tom nic neví. tohle fórum není jen pro ty,co o tom něco vědí :evil: a navíc, ten návod je dost podrobný, že i neznalý člověk se podle něj zorientuje :evil: takže tohle nebylo zrovna moc na místě psát.kdyby se dalo všechno řešit tím, dej to zkušenějšímu, tak tohle fórum by tu pak ani nemuselo být :wink:

s.beruska
nováček
Stav:

Příspěvekod s.beruska » 26 pro 2008 00:26

díky.tak já to zítra zkusím a kdyby něco tak se ozvu.jo a nevíte který antivirus je nejlepší?ale zdarma.měla jsem avast a poslední dobou mi furt nacházel samý viry a hlavně trojský koně :roll:

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 26 pro 2008 00:31

Jasně, dej vědět.

A pokud jde o antivirus, lepší bude asi pročíst si následující dvě vlákna:
Nejlepší antivirus
Kombinace zabezpečovacích programů

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 26 pro 2008 00:32

to je dobře, né, že nacházel viry :smile: jinak sám za sebe můžu doporučit Aviru. je free, minimálně vytěžuje CPU a paměť a je hodně spolehlivá :bigups:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”