Mám takový zajímavý problém. Při pokusu o přidání tiskárny (přes Ovládací panely), mně systém zahlásí error "Nelze dokončit operaci. Služba Zařazování tisku není spuštěna.".
Tak jsem šel do služeb a tam jsem zjistil, že služba není spuštěna. Spustil jsem ji ručně a hle - při opětovném pokusu o přidání tiskárny to zahlásilo "Nelze dokončit operaci."
Potom jsem si všiml, že se služba "Zařazování tisku" jakoby automaticky vypnula. Nahodím ji opět ručně a opakuje se dokola scénář, jak jsem psal výše :( Nevíte někdo, co je tohle za opičárnu? Nemůžu tak rozjet tiskárnu... Přikládám i screenshoty errorů.
Nejde přidat tiskárna (WinXP Home) Vyřešeno
Nejde přidat tiskárna (WinXP Home)
- Přílohy
-
- errors.jpg (15.01 KiB) Zobrazeno 788 x
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde přidat tiskárna (WinXP Home)
Nepíšeš nic o tiskárně, tak jen obecně. Mrkni do manuálu k tiskárně, kde bývá uveden postup instalace. Některé tiskárny vyžadují připojení tiskárny, až v průběhu instalace na vyzvání instalačního programu. Ověř si postup v manuálu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No on to je obecný problém - něco shnilého je ve Windows. Když jsem šel přes ovladače tiskárny (HP PSC 1600), tak to stejně zařvalo, že ta služba na zařazování tisku není spuštěna a utrum.
Ale i tak rád bych, aby to šlo - to přeci není normální stav, že windows takhle haprujou.
Ale i tak rád bych, aby to šlo - to přeci není normální stav, že windows takhle haprujou.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Poku jsi nic dalšího neinstaloval zkus bod obnovení. Možná máš v PC nezvaného hosta. Zkus si projet PC programem Mwav.exe. Najde potvory i chyby, ať víš na čem jsi.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
No je to bohužel už starší stav, takže bod obnovení bych zavrhl.
Systém jsem projížděl HijackThis a Malwarebytes' Anti-Malware ale nic to nenašlo :(
Systém jsem projížděl HijackThis a Malwarebytes' Anti-Malware ale nic to nenašlo :(
Re: Nejde přidat tiskárna (WinXP Home) Vyřešeno
Tak mě napadlo instalaci opravit pomocí instalačního CD Windows a pomohlo to.
Zřejmě ve Windows něco chybělo (nebo se o to postaral nějaký malware, že něco ve Windows očesal) a ta oprava pomohla!
Zřejmě ve Windows něco chybělo (nebo se o to postaral nějaký malware, že něco ve Windows očesal) a ta oprava pomohla!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4662
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2025 08:57
-
-
- 2
- 4890
-
od peta501
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4228
-
od Radovan-kocour
04 kvě 2025 15:32
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”