tak kdyz sem dneska zapinal pocitac... tak mi v pohode nabehl bios... ted zacali nabihat windows... (takovy to bootovani co vypada jak prikazovej radek...) a najednou co nevidim na me vybaflo ... si rikam hmm zkusim jesli mi aspon nabehnou bootovaci CD/DVD ... vemu instalaci Vist...
a pri bootovani z mechaniky najednou misto ctverecku, vsude hvezdicky * (akorat na velikost radku)

sem rikal hmm dobry... mam este takovy ,,uzitecne,, cd ... taky bootovaci se vsema ruznejma blbostma... DOS,memtest a nejakyma utilitama na disk atd... (jenze pokazdy kdyz to melo testovat disk tak se ta utilita sekla)
sem si rikal ze mi asi odesel disk... protoze kdyby to bylo CPU,deska,RAM,GPU tak by ani nenaskocilo PC ...
a pokazdy kdyz si pc melo sahnout na disk ukazali se tam ty artefakty...
sem si pak rikal jestli to neni napr. sata kabelem zkousel sem vymenit..... nic jestli to treba neni ve spatnym slotu... taky nic...
takze sem se asi hodinu a pul hrabal v tom CD... a zkousel zjistit co je spatny nakonec uz sem to vzdaval.. a trc vybafli na me visty jak je chci spustit (nouzovej rezim,posledni znama konfigurace)
po nahozeni na me visty vybafli ze SCSI ovladac k disku byl nainstalovat a vyzaduje restart... takze ja stahuju linux na usb abych vedel co je kdyzak spatny ...
cim myslite ze to bude ?? (vzhledem k tomu ze mam v planu kupovat novej disk tak bych to urychlil a asi bych ho vymenil za tendle ) protoze v disku tesne predtimdle cvaklo... a zase nez se nahodily zpet visty tak v nem zase cvaklo...

// Četl jsi pravidla tohoto fóra?
// „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“
// Tvůj původní nadpis – „Moje příhoda s bootováním“ – vypadá jako nadpis slohové práce, ale problém nikterak nepopisuje.
// Název jsem tedy opravil; příště, prosím, vymysli výstižnější název sám.
// Myloš