Chyby ikon, obrázků Vyřešeno
Chyby ikon, obrázků
Zdravim chtšl bych se zeptat čím může být zapřičiněn tento problém, dost mě to leze na nervy, protože ohledně počítače, se snažím být perfekcionalista :) Místo ikon jsou tam prostě červené křížky :( Co s tím? Obnova systému nepomohla.
GA-P35-DS4, Core2 Duo E6850 3,0GHz, Zotac GTX 285 1GB, Enermax Liberty 620W, 2x1GB Kingston 667MHz + 2x1GB Kingston 800Mhz, 3x320GB Seagate Barracuda, Sony Nec AD-7173S
Re: Chyby ikon, obrázků
neinstaloval si nějaké ty vychytávky na skiny - témata windowsu?
mě se to taky stalo, když jsem odinstaloval právě takovej program....
mě se to taky stalo, když jsem odinstaloval právě takovej program....

MSI B650 GAMING PLUS WIFI / ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G / Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO / SSD disk Kingston FURY Renegade NVMe 2TB / Be quiet! PURE POWER 11 700W
Spis jsem se snazil Windows Advance nebo jaks e ot jmenuje procistit kompl a ne zlikvidovat :))
GA-P35-DS4, Core2 Duo E6850 3,0GHz, Zotac GTX 285 1GB, Enermax Liberty 620W, 2x1GB Kingston 667MHz + 2x1GB Kingston 800Mhz, 3x320GB Seagate Barracuda, Sony Nec AD-7173S
Tím se to vysvětluje 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže jsi si to takhle vylepšil. Windows je natolik komplikovaný systém, že samotní vývojáři při opravě chyb, dost často vyrobí chybu další.
Podobné chyba dělají některé prográmky na úpravu windows, i když se prezentují jako bezchybné. A to nemluvím o jejich uživatelích, kteří
si ani nepřečtou jak s těmito programy zacházet. Zkus bod obnovení před použitím tohoto prográmku, ale přijdeš i o všechny úpravy po tomto datu.
Podobné chyba dělají některé prográmky na úpravu windows, i když se prezentují jako bezchybné. A to nemluvím o jejich uživatelích, kteří
si ani nepřečtou jak s těmito programy zacházet. Zkus bod obnovení před použitím tohoto prográmku, ale přijdeš i o všechny úpravy po tomto datu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Chyby ikon, obrázků Vyřešeno
Tak kluci díky za rady, ja reinstlanul windowsi a nic, takovyho uz neudelam :) tedka je ot uz bez problemu, dik.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4903
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”