Nabiha windows a pak nic
Nabiha windows a pak nic
Ahoj.Vcera jsem normalne vypl pc a dnes po zapnuti mi nabiha windows,ale vubec se nespusti.Po chvili to napise:Omlouvame se za neprijemnosti,ale system windows nebyl uspesne spusten a da mi na vybranou spustit stav nouze nebo beznym zpusobem.Kdyz to spustim jakkoliv tak tak se porad opakuje to stejny.Jen dodam ze kdyz nabiha windows tak ta lista pod napisem windows jede modre jinak to svitilo vzdy zelene.Uz se mi to stalo podruhe a pokazde musim vzdycky znovu nainstalovat windows a pak uz to zas jede.Naposled se to stalo v sobotu tak ta nova instalace windows vydrzi tak 4 dny a pak uz pc nenabehne.Nevite cim by to mohlo bejt?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nabiha windows a pak nic
Jaký máš PC - koupený a v záruce, nebo starší? Není to notebook? Ptám se proto, že se pravděpodobně jedná o chybu některé části PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ta lista pod napisem windows jede modre jinak to svitilo vzdy zelene
Změnu barvy "lišty" způsobuje vždycky přechod na jinou verzi .. instal nějakého SP, přechod z Home na Profi (u XP), prostě po nějaké větší aktualizaci systému. IMHO se ti po nainstalování stáhnou aktualizace a potom ti to nejede, i když nevím proč.
Změnu barvy "lišty" způsobuje vždycky přechod na jinou verzi .. instal nějakého SP, přechod z Home na Profi (u XP), prostě po nějaké větší aktualizaci systému. IMHO se ti po nainstalování stáhnou aktualizace a potom ti to nejede, i když nevím proč.
Everybody lies so don't trust anyone. :)
PC uz neni v zaruce je 4 roky stary.

Jeste bych mel dodat ze kamos mi tam menil ramku,ale pc se mi kazdou chvili restartoval tak jsem tam dal tu puvodni a od ty doby mi to dela ty problemy.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro jistotu přehoď tu ramku do jiného slotu. 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Řekl bych, že si během čtyřech dnů nainstaluješ do PC některý program, který obsahuje vetřelce, nebo si jej stáhneš z netu. Je dosti nepravděpodobné, že by se závada některé části PC projevila vždy až po čtyřech dnech. Vycházím z informací, které jsi uvedl! Předpokládám tedy, že po nové instalaci Windows jsi neměl žádné problémy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Po nove instalaci windows zadne problemy nejsou.Tak dnes jsem to znovu nainstaloval a dam vedet za par dnu,jestli to bezi.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Sleduj zda po instalaci některého z programů nezačnou problémy. Pokud jsi připojen na net, doufám, že používáš firewall, antivir ap.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7850
-
od zeus