Zdravím, mám nový noťas a potřeboval bych si udělat takovou tu zálohu ...
k předchozím dvoum mám DVD, které stačí spustit a celý systém se mi smaže a vrátí VŠE do původního stavu...
potřeboval bych poradit, jak toto DVD vytvořit?
Díky moc
Nový noťas - GHOST
Re: Nový noťas - GHOST
To mi nikdo neporadí?:(
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jak jsi ho udělal předtím. Norton Ghost a vytvořit zálohu. Přesnější postup neznám, protože ho nepoužívám, ale na netu budou návody
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no já to ale neělal
no tak to něják zkusím

no tak to něják zkusím

a asi nemůžu použít zálohu jiného noťasu co?

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
teoreticky by se dala, ale zalezi na pouzitych OS ci nainstalovanych driverech. pokud by to byla vylozene jen cista instalace bez driveru, tak by to mozna slo. tohle me nenapadlo a nezkousel jsem
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
No tak se pokusím vytvořit si vlasního ducha a když to nedám tak to někdy prubnu:)
uvidíme co to uděla... drivery bych doinstaloval :)
uvidíme co to uděla... drivery bych doinstaloval :)
Jinak udělat si instalačku svého windowsu si můžeš udělat i přez Nlite...
jestli máš zájem tak já sti sem zkusím dat i návod =)
jestli máš zájem tak já sti sem zkusím dat i návod =)
MSI B650 GAMING PLUS WIFI / ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G / Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO / SSD disk Kingston FURY Renegade NVMe 2TB / Be quiet! PURE POWER 11 700W
Klidně sem ten návod napiš, taky bych to zkusil...
PC: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P, AMD Phenom II X3 720 @ X4, CM Hyper 212 Plus, Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL8,
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
Windows 7 Home Premium 64bit
NTB: Acer TM 4272WLMi
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X 1GB, HDD1: WD Caviar Blue 160GB, HDD2: WD Caviar Black 640GB, Seasonic 500W,
Windows 7 Home Premium 64bit
NTB: Acer TM 4272WLMi
jj prosím o jakoukoliv radu...
Kód: Vybrat vše
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/ostatni/vlite/download/?g[hledano]=&g[oz]=1.2
Úprava instalace Windows Vista
Kód: Vybrat vše
Podrobný náhled
Nástroj pro přizpůsobení instalace Windows Vista předtím, než je vůbec nainstalujete. Vlastní úprava spočívá v odstranění nechtěných komponent, integraci ovladačů, a mnoho dalšího.
Všichni víme, kolik mají Windows prostředků a nástrojů. S vLite snadno odstraníte nechtěné komponenty, tak že nakonec poběží celý systém rychleji a k vaší libosti i s prostředky, které jste v instalaci ponechali. Tato metoda je mnohem lepší, nemluvě o jednoduchosti.
Návod
http://www.ovsem.net/software/jak-si-vy ... ramu-nlite
Snad to stačí takhle =)
MSI B650 GAMING PLUS WIFI / ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G / Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO / SSD disk Kingston FURY Renegade NVMe 2TB / Be quiet! PURE POWER 11 700W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2060
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
04 úno 2025 17:28