Nejde smazat složka
- Mr.freerider
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejde smazat složka
Ahoj.. mam na ploše dvě prázdné složky, (připojil jsem mobil a pokoušel se přetahnout z mobilu na plochu) to se nějak nepovedlo, zkopirovaly se jen prazdne složky,nevadí.. problém je v tom že teď ty složky nejdou smazat a naskočí hláška : Soubor nelze odstranit : ze zdrojoveho souboru nebo disku nelze čist porádí někdo prosím jak se jich zbavit ?.. 

Re: Nejde smazat složka
Stahni si tento programek Unlocker, nainstaluj a pak vyzkousej smazat slozku. Pokud cokoliv brani smazani, Unlocker by to mel zobrazit a mel by ti nabidnout moznosti k odstraneni.
MB: ASUS Striker II Formula, CPU: Intel Core™ 2 Duo 3,16GHz, CPU Cooler: Zalman CNPS8700 LED, RAM: 2x1GB Corsair Dominator 1066 MHz DDR II, GPU: ASUS ATI Radeon HD 5770 DDR3 1GB, HDD: WD CG 500GB SATA 300, HDD2: WD CG 2TB SATA 300, Zdroj: Corsair 650W
Zkus ji smazat v nouzovym režimu.
Pokud to nepůjde, zkusil bych defragmentovat disk.
Ta poslední možnost je, že je narušený disk.
Pokud to nepůjde, zkusil bych defragmentovat disk.
Ta poslední možnost je, že je narušený disk.
-
- Pohlaví:
Pokud ti předchozí nepomohlo, zkus následující. Složka asi nepůjde přejmenovat (pokud ano půjde smazat) ale mohla by jít otevřít. Pokud ano, vlož do ní nějaký dokument /blabla třeba ve Wordu/, zavři ji a zkus ji odstranit potom.
unlocker
Zdravim, mám podobný problém, ale se souborem. Mám Visty HP a nějak jsem po stahování mptrojky zjistil, že tam je soubor...typ: Soubor, 0 kB. Když ho chci smazat, objeví se něco jako
"Tuto položku nebylo možné vyhledat.
Položka již není umístěna v C:\Users\....\Plocha. Ověřte umístění položky a akci opakujte."
Zkoušel jsem Unlocker, zkoušel jsem TuneUp, zkoušel jsem smazat ho v nouzovém režimu, dával jsem defragmentaci ale tam mi to napsalo, že neni potřeba defragmentovat, zkoušel jsem i chkdsk a taky nic. Všechno marný. Potom jsem zkusil něco (třeba obrázek) uložit z webu jako stejný typ a stejný název. Před stažením se mě to optalo, že už zadaný název existuje a jestli ho chci nahradit...dal jsem ano. Jenže když jsem otevřel v okně plochu, byly tam oba dva soubory. Když jsem klikul pravým na ten původní soubor a dal jsem odstranit, zmizely oba soubory. Po aktualizaci složky se ale opět objevil původní soubor. Už jsem zoufalej
"Tuto položku nebylo možné vyhledat.
Položka již není umístěna v C:\Users\....\Plocha. Ověřte umístění položky a akci opakujte."
Zkoušel jsem Unlocker, zkoušel jsem TuneUp, zkoušel jsem smazat ho v nouzovém režimu, dával jsem defragmentaci ale tam mi to napsalo, že neni potřeba defragmentovat, zkoušel jsem i chkdsk a taky nic. Všechno marný. Potom jsem zkusil něco (třeba obrázek) uložit z webu jako stejný typ a stejný název. Před stažením se mě to optalo, že už zadaný název existuje a jestli ho chci nahradit...dal jsem ano. Jenže když jsem otevřel v okně plochu, byly tam oba dva soubory. Když jsem klikul pravým na ten původní soubor a dal jsem odstranit, zmizely oba soubory. Po aktualizaci složky se ale opět objevil původní soubor. Už jsem zoufalej

kufin: Vypadá to na vira ...
Mr.freerider píše:Ahoj.. mam na ploše dvě prázdné složky, (připojil jsem mobil a pokoušel se přetahnout z mobilu na plochu) to se nějak nepovedlo, zkopirovaly se jen prazdne složky,nevadí.. problém je v tom že teď ty složky nejdou smazat a naskočí hláška : Soubor nelze odstranit : ze zdrojoveho souboru nebo disku nelze čist porádí někdo prosím jak se jich zbavit ?..
hm skus pripojit ten mobil a potom smazat
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4805
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek