Nejde smazat složka

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Mr.freerider
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Nejde smazat složka

Příspěvekod Mr.freerider » 27 úno 2009 09:29

Ahoj.. mam na ploše dvě prázdné složky, (připojil jsem mobil a pokoušel se přetahnout z mobilu na plochu) to se nějak nepovedlo, zkopirovaly se jen prazdne složky,nevadí.. problém je v tom že teď ty složky nejdou smazat a naskočí hláška : Soubor nelze odstranit : ze zdrojoveho souboru nebo disku nelze čist porádí někdo prosím jak se jich zbavit ?.. :bigups:

Reklama
PreTox
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Nejde smazat složka

Příspěvekod PreTox » 27 úno 2009 09:52

Stahni si tento programek Unlocker, nainstaluj a pak vyzkousej smazat slozku. Pokud cokoliv brani smazani, Unlocker by to mel zobrazit a mel by ti nabidnout moznosti k odstraneni.
MB: ASUS Striker II Formula, CPU: Intel Core™ 2 Duo 3,16GHz, CPU Cooler: Zalman CNPS8700 LED, RAM: 2x1GB Corsair Dominator 1066 MHz DDR II, GPU: ASUS ATI Radeon HD 5770 DDR3 1GB, HDD: WD CG 500GB SATA 300, HDD2: WD CG 2TB SATA 300, Zdroj: Corsair 650W

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 27 úno 2009 10:10

Zkus ji smazat v nouzovym režimu.
Pokud to nepůjde, zkusil bych defragmentovat disk.
Ta poslední možnost je, že je narušený disk.

guest

Příspěvekod guest » 27 úno 2009 12:41

Pokud ti předchozí nepomohlo, zkus následující. Složka asi nepůjde přejmenovat (pokud ano půjde smazat) ale mohla by jít otevřít. Pokud ano, vlož do ní nějaký dokument /blabla třeba ve Wordu/, zavři ji a zkus ji odstranit potom.

hobza
nováček
Stav:

Příspěvekod hobza » 27 úno 2009 13:20

unlocker

kufin
nováček
Stav:

Příspěvekod kufin » 21 bře 2009 23:28

Zdravim, mám podobný problém, ale se souborem. Mám Visty HP a nějak jsem po stahování mptrojky zjistil, že tam je soubor...typ: Soubor, 0 kB. Když ho chci smazat, objeví se něco jako

"Tuto položku nebylo možné vyhledat.
Položka již není umístěna v C:\Users\....\Plocha. Ověřte umístění položky a akci opakujte."

Zkoušel jsem Unlocker, zkoušel jsem TuneUp, zkoušel jsem smazat ho v nouzovém režimu, dával jsem defragmentaci ale tam mi to napsalo, že neni potřeba defragmentovat, zkoušel jsem i chkdsk a taky nic. Všechno marný. Potom jsem zkusil něco (třeba obrázek) uložit z webu jako stejný typ a stejný název. Před stažením se mě to optalo, že už zadaný název existuje a jestli ho chci nahradit...dal jsem ano. Jenže když jsem otevřel v okně plochu, byly tam oba dva soubory. Když jsem klikul pravým na ten původní soubor a dal jsem odstranit, zmizely oba soubory. Po aktualizaci složky se ale opět objevil původní soubor. Už jsem zoufalej :huh:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 bře 2009 00:30

kufin: Vypadá to na vira ...

Sifi_hh
nováček
Stav:

Příspěvekod Sifi_hh » 22 bře 2009 08:06

Mr.freerider píše:Ahoj.. mam na ploše dvě prázdné složky, (připojil jsem mobil a pokoušel se přetahnout z mobilu na plochu) to se nějak nepovedlo, zkopirovaly se jen prazdne složky,nevadí.. problém je v tom že teď ty složky nejdou smazat a naskočí hláška : Soubor nelze odstranit : ze zdrojoveho souboru nebo disku nelze čist porádí někdo prosím jak se jich zbavit ?.. :bigups:

hm skus pripojit ten mobil a potom smazat

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak permanentně smazat data z USB disku?
    od Patrik92 » 16 pro 2024 18:59 » v Vše ostatní (bezp)
    16
    4805
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    17 pro 2024 20:54

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”