Zdravím, prosím Vás o radu.Při každém spuštění Windows Visty se mi oběví hláška "Resource file<C_SpURsDLL> not found" a hned "Resource file<C_PsdRsDLL> not found" a pak ještě tabulka PSDrt s červeným kříkem. Musím to odklidkat a pak už je to v poho. Ale občas, když chci spustit výběr pro určitou složku( pravým tlačitkem myši) objeví se to znovu. Nevím co s tím.... Poradíte mi prosím někdo? Máte s tím zkušenost???
Předem díky
Schází zdrojový soubor Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Schází zdrojový soubor
cus..ty mas notas?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nzdárek...no mám noťas..to s tím souvisí nebo jak?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítám Tě na Pc-help! Jaké programy na ochranu notebooku máš nainstalované (firewall, antivir ap.)?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
já ti ani pořádně nevím. Vím, že mám AVG anti virus, ale jinak nevím, kde to najdu. Jsem přez tyhle instalace tak trosku laik:-(
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
možna se ti neco porouchalo při čištení registru...nebo při nejaky kolizi...muzes zkusit reinstalovat HP ProtectTools...ale spíš prvně "obnovit klič v registrech..pokud ho tam teda nemaš...spusť regedit a jdi na HKLM / Software / Infineon / TPM Software :klikni pravym mysitkem do pravyho okynka a zadej moznost nova textova hodnota...a napis C_PsdRsDll pak na to C_PsdRsDll klikni pravym mysitkem a dej změnit a do okynka "udaj hodnoty" vlož C:\Program Files\Hewlett-Packard\Embedded Security Software\PsdRs%s.dll ..ale zazalohuj si registr mezitim/jestli chces :) ...jinak ten vytvor by mel vypadat v tech registrech takto : 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem koukala do základu zabezpečení: Mám tam "Brána Firewall", ochrana proti malwaru..tam jsou "AVG "a "ochranu proti spywaru a jinému malaru". Je tam taky automatické aktualitace a Dalčí zabezpečení - v tom je "řízení uživatelských účtů"......to stačí ne?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
teď se mi to objevuje častěji a častěji, když se hrabu v ovládacích panelech:-(. A ta tabulka ve které jsou napsány ty věci že něco schází, tak je nazvaná <ISP> Setting Tool..abych upřesnila vše
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
hm...a ten registr zkouselas?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
já žádný registr asi nemám, nebo nevím kde bych ho našla:-(
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
zmackni tlacitko win + r nebo klikni dole na liste na logo windows otevre se ti menu..a dole mas řadku a do ni napis regedit nebo zmackni ctrl+alt+delete dej spravce uloh,klikni na soubor a nova uloha a napis regedit.exe..odentruj priklad 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jo , tak registr tam je:-)...jsem to ale jelito...ale tedka dal...je tam 5slořek HKEY_......
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4720
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 14:58