Zdravím,
po nainstalování automatických aktualizací Win Vista na nový notebook (mnoho aktualizací, takže přesně nemám přehled, která způsobila problém) se začal objevovat problém, který by asi nejlépe vystihl výraz "zamrznutí explorer.exe". Mám-li aktivní nějaké okno, explorer přestane pracovat jak má a jediné okno, které je funkční je to, ve kterém jsem byl než to crushlo. Pomůže mi ctrl + alt + delete, spustit správce úloh a hned jej vypnout, systém se rozběhne, ale je to otázkou vteřin, kdy se problém objeví znovu. Už jednou jsem kvůli tomu byl nucen přeinstalovat systém a podruhé za 5 dní se mi opravdu nechce systém opět "zabydlovat".
Nezažil někdo podobný problém? Popřípadě nemá někdo nějaký nápad, jak by se dala má situace vyřešit?
P.S.: antivirový program + firewall mám, počítač je čistý
Win Vista - problém po nainstalování aktualizací
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Win Vista - problém po nainstalování aktualizací
Zkoušíš obnovu systému? je to lepší než přeinstalovávat systém. Někdy se automaticky nastavují body obnovy, většinou před instalací nějaké aktualizace.
Re: Win Vista - problém po nainstalování aktualizací
vista automaticky vytvari bod obnovy pred aktualizaci... takze pokud je mas zaple (defaultne sou zaple...) tak je lepsi udelat bod obnovy 

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2623