Dobrý den,
mam OEM licenci a potřeboval bych někde stahnout Windows Xp přotože jsem originalní CD s Windowsem někde ztratil a nemůžu ho nikde najít. dá jí se někde stahnout legalně windowsi aníž bych si musel koupit nové?
děkuji moc.
Windows XP (Download)
Re: Windows XP (Download)
O legální možnosti stáhnout Windows nevím a silně o této možnosti pochybuji – s výjimkou poslední testovací verze Win7 a s ca. rok legální možností tento systém zdarma provozovat, ale to ti asi moc nepomůže.
Mám obavu, že (uvažuješ-li v mezích zákona) se budeš muset buď obrátit na Microsoft (respektive na prodejce svého počítače, protože jde o OEM verzi) s prosbou o pomoc (a nedělám si naděje, že by ti poskytli nové CD), nebo si ixpéčka znovu koupit.
Mám obavu, že (uvažuješ-li v mezích zákona) se budeš muset buď obrátit na Microsoft (respektive na prodejce svého počítače, protože jde o OEM verzi) s prosbou o pomoc (a nedělám si naděje, že by ti poskytli nové CD), nebo si ixpéčka znovu koupit.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2115
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 13:17
-
-
Download MagisTV APK And Watch Unlimited Movies Anywhere
od MaximusPatterson » před 56 minutami » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 29
-
od MaximusPatterson
před 56 minutami
-
-
- 6
- 7961
-
od zeus