Změna úvodního zvuku - Windows 7
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Změna úvodního zvuku - Windows 7
Ahoj, potřeboval bych změnit uvodní zvuk, lae přes nastavení to nejde je tam jen zvuk při přihlašovaní a to funguje jemon když se přihlásím ale né když zapnu PC... Taky jsem to zkoušel nasílně že přepíšu soubor zkuvu za jiný ale nechce mi to povolit 

Re: Změna úvodního zvuku - Windows 7
Jó natohle sem se taky ptal viz. recenze W7, ovšem zatím se neví 

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Ještě pořád nic?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
W7 sice neznám, ale napadá mi způsob, jak to obejít – najdi si v počítači (hádám nejspíš někde v adresáři Windows) příslušný wav soubor a nahraď ho svým vlastním zvukem, kterému změníš jméno na to originální.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Taky jsem to zkoušel nasílně že přepíšu soubor zkuvu za jiný ale nechce mi to povolit
[/quote]
A kde ty jsi našel ten soubor, ono vyznat se mezi těmi zvuky není nejlehčí :-)

A kde ty jsi našel ten soubor, ono vyznat se mezi těmi zvuky není nejlehčí :-)
Zkus nad souborem převzít vlastnická práva. Když se to nepovede, zkus to jinak – soubor si zkopíruj do svých dokumentů a uprav. Potom smaž ten ve Windows a nakopíruj tam ten svůj změněný.
Kde ho hledat? Nevím, w7 nemám; nechal bych si zobrazit všechny wavy a přehrál si je; zase tolik jich snad v systému nebude.
Kde ho hledat? Nevím, w7 nemám; nechal bych si zobrazit všechny wavy a přehrál si je; zase tolik jich snad v systému nebude.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Přesně tak jak psal Myloš, musíš mít vlastnická práva, nebo se přihlšovat jako Administrátor jako já. Potom můžeš měnit cokoli já jsem si změnil zvuk na vysypání koše. Soubory systémových zvuků jsou v adresáři Windows, jeto skrytý adresář tam jsou všechny zvuky.
Naposledy upravil(a) dadlou dne 05 zář 2009 20:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
no ano, XP, Visty a předchozí windows verze měly tyto zvuky šechny ve složce windows/media, ovšem windows 7 má svůj spouštěcí zvuk nějak zakodovaný či co, alespon co sem pochopil ze zahraničních fór a bude ktomu pravděpodobně potřeba nějaký hack.
Jestli je někde něco kódované nemám páru, mě šel zvuk změnit normálně. Není mě jasné proč má někdo něco proti vysypání koše.
Ty wavy jsem našel v mém PC zde: C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-shell-sounds_31bf3856ad364e35_6.1.7100.0_none_e4241017c2fcd9a6
Tak se zkus tam podívat.
Tak se zkus tam podívat.
ten úvodní mezi nimi není....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8020
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 5677
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 17
- 7401
-
od Fargotroniac
12 říj 2024 18:59
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9780
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-
-
- 8
- 12051
-
od petr22