Zdravim.
Mam problem s mojim systemom windows XP home edition. Po nabootovani systemu sa ako obvikle spusti obrazovka uvodna, s pracovnou plochou. Najprv sa objavi pozadie, potom sa ozve uvitacia zvucka a dalej nic. Nenaskocia ikony, panely, START menu, proste nic. Task manager mozem spustit, ale v nom sa velmi nepohnem. Pred par dnami sa mi trochu zaviril PC, tak som to opravoval. Ale doteraz slapal uplne super, nechapem co sa to stalo, poradte mi niekto prosim. Bude nutna preinstalacia? Naposledy som to preinstaloval pred asi tromi mesiacmi, tak je ten system este cerstvy...
Dik
Spustenie systemu
Re: Spustenie systemu
zapni taskmanager, dej Soubor, Spustit a tam dej Prochazet, kde vyberes C:\Windows\explorer.exe
jestli to funguje, tak si hod zastupce na explorer.exe do slozky Po spusteni
jde to vyresit jeste nejak jinak, ale nevim jak. muzes zkusit hledat na foru, myslim ze uz to tu bylo
jestli to funguje, tak si hod zastupce na explorer.exe do slozky Po spusteni
jde to vyresit jeste nejak jinak, ale nevim jak. muzes zkusit hledat na foru, myslim ze uz to tu bylo
Re: Spustenie systemu
Ano to som uz skusal, ale najprv to nefungovalo, no uz to ide. Ale stale mam problemy zo systemom, hlasi mi chybu MOM.exe, to je graficky softver pre ATI karty. Nejak ho nechce spustit, uz som tento problem mal, ale opravil som ho instalaciou MICROSOFT FRAMEWORKu. No teraz ich mam, tak neviem v com je problem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2427
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7268
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3219