Co je to za chybovou zprávu? (XPpro) Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Co je to za chybovou zprávu? (XPpro) Vyřešeno
Jsem pouhý uživatel. Může mi někdo prosím říct, co by mohla znamenat tato zpráva? (viz obrázek) Naformátoval jsem disk DVD-RAM nějakým softem DVDform podle návodu, přes Alt commander jde s DVD-diskem normálně pracovat (číst i zápis), jenže systému se to nějak nelíbí a s frekvencí asi jednou za vteřinu mi stále dokola vyhazuje tuto hlášku.
- Přílohy
-
- hlaska.jpg (6.27 KiB) Zobrazeno 498 x
Naposledy upravil(a) rastakvajanasta dne 19 čer 2009 13:42, celkem upraveno 1 x.
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co je to za chybovou zprávu? (XPpro)
třeba ti pomůže toto: http://support.microsoft.com/kb/330174/cs , http://www.cdr.cz/a/14509
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve správci zařízení klikni na uvedenou jednotku pravým myšítkem - Vlastnosti - záložka Zásady - a zrušit zaškrtnutí u "Povolit ukládání do mezipaměti ...".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
riviera kid> Dík za radu. Prolezl jsem to a zatím stále bez úspěchu. Co jsem mohl podle těch návodů zkontrolovat, jsem zkontroloval a vše je nastavené správně. Bohužel problém trvá.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
pic> Tuhle kartu jsem u jednotky DVD nenašel. Je jen u pevnýho disku a tam to zaškrtnutý nemám.
Vypadá to na chybný disk, zkus ho znovu naformátovat nebo vyzkoušej jiný.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkontroluj zda disk i mechanika DVD pracuje v režimu DMA a ne jen v PIO.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
x> je to úplně nový Verbatim 3x DVD-RAM a formátoval jsem ho několikrát přes ten program DVDform, protože standardní formátování nešlo (což je normální, jak jsem se dočetl).
pic> Nejsem si jistej, jestli vím co myslíš, ale podle těch odkazů výše jsem to kontroloval, udělal jsem screenshot - viz obrázek. Je to ono?
pic> Nejsem si jistej, jestli vím co myslíš, ale podle těch odkazů výše jsem to kontroloval, udělal jsem screenshot - viz obrázek. Je to ono?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kontroluješ to správně. Ještě se podívej na DVD mechaniku v jakém běží módu. To co si uvedl je disk se systémem.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
pic> a kde to zjistím? Na tom sekundárním kanálu? Tam mám tohle (viz obr.), takže to je asi špatně...? Lze to nějak řešit? Dík moc za rady, v tomhle se vážně dvakrát neorientuju.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jakou máš mechaniku DVD a jakým kabelem ji máš připojenou k základní desce?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mechanika je Slimtype DVD A DS8A1P, ten kabel fakt netuším, v životě jsem neměl notebooka otevřenýho a ani bych se neodvážil. Problém bude spíš s Windowsem, protože jak jsem psal, přes Alt commander jde na disk zapisovat i z něj pak číst. Jen windows otravuje s tou hláškou a DVD potom nejde bez restartu z mechaniky vysunout. Vidím to bledě, pokus s DVD-RAM dopadne asi tak, že tohle médium ubytuju v popelnici a vrátím se k osvědčeným DVD+RW. Škoda, protože RAM mi přijde jako uživatelsky dobrej formát.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”