Windows Vista Ultimate WiFi zakázáno...
Windows Vista Ultimate WiFi zakázáno...
Dobrý den prosím vás nainstaloval jsem si Windows Vista Ultimate a nainstaloval jsem vsechny ovladace i ovladac HP Wireless Assistant a kdyz zapnu wifi tak je porad zakazaná necháputo :( muj ntb sem koupil tady toto je on -> http://www.hpmarket.cz/productOpt.asp?konfId=NZ294EA jinak díky za rady :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows Vista Ultimate WiFi zakázáno...
Proč jsi tam instaloval Ultimate, když pro obyčejného usera je Home Premium naprosto dostačující
Máš vůbec tu Ultimate legální? Ultimate je určena pro firemní účely a má spousty věcí, které ani nevyužiješ a zbytečně žerou CPU a paměť. Máš wifi povolenou v Centru sítí a sdílení?

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Vůbec nevim kde to tam mam povolit nebo co tam mám dělat.
Tady přidám pár screenu fakt netusim proc se nechce zapnout http://img190.imageshack.us/gal.php?g=c ... dileni.jpg :/
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nebyl jsem už dlouho pod Vistou, ale někde tam je seznam síťových karet a je tam lan karta a bezdrátová a tam musíš tu bezdrátovou povolit. přes HP Wireless asistenta to nepovolíš. Musíš přes funkce Windows
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Nikde sem nic nenasel ovladac je nainstalovaan ale chovaseto jak kdyby nebyl hardware
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Co modem/router..sem někde četl o Oveslinku/nebo jak se to jmenuje,že v továrním nastavení je konfig Wi-Fi zakázán...
Cituji: A někomu může naopak přijít nedomyšlené, že je ve výchozím stavu konfigurace přes Wi-Fi zakázána a je třeba ji povolit extra, což může být problém po nakonfigurování režimu, v jehož volbách takové nastavení chybí (to je případ OvisLinku).
Cituji: A někomu může naopak přijít nedomyšlené, že je ve výchozím stavu konfigurace přes Wi-Fi zakázána a je třeba ji povolit extra, což může být problém po nakonfigurování režimu, v jehož volbách takové nastavení chybí (to je případ OvisLinku).
na NTB by mel bejt prepinac kterej vypina a zapina Wi-Fi nemas ho nahodou v poloze vypnuto?
mam akorád dotikovej dole u klavesnice ale nic jineho
skousel si ho vypnout a zapnout?
asi milion X
Nainstaloval jsem Windows 7 ani sem nepotřeboval ovladac a jedeto v pohode xD
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8020
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek