Do PC se mi dostal vir,po radách na jednom fóru jsem zaškrtl vypnou obnovu systému , a poté jsem projel PC pár nativirama-avast,spyware-terminator,ad-ware, a vir jsem úspešně odstranil, po restartu PC mi však nenaběhla moje plocha s mými programi, ikonami,atd...(prostě můj učet), ale naběhl úplně ten základní obrazovka s touk ofic. tapetou-louka, a pár ikonama. Tady už mi trochu zatrnulo,. protože když se vytvořil novej účet, tak jaktože mě to při naběhnutí OS nedalo vybrat kterej chci zvolit. Nicméně všechny svoje dokumenty, obrázky,videa,atd.. jsem našel v Tento počítač/documets and settings/můj účet/........
Poté jsem asi udělal blbost a v nabídce star jsem spustil Průvodce přenesení souborů a nastavení, pote jsem vybral soubory které jsem chtěl převest- chtěl jsem převést všechny soubory, složky, videa, dokumenty,atd... ze svého účtu do toho nového(říkal jsem si že bych to tak mohl vyřešit), nechal jsem to chvíli jet, a po dokončení se mi vytvořili 3 image soubory s koncovkou .dat o velikosti 4GB(což by odpovídalo těm dokumentům).Avšak když jsem zkusil zpětně ty soubory zase převes přes toho průvodce, do toh jiného účtu, tak sice se všechno spustilo, nikde žádná chyba, ale na konci to převedlo jenom nějakej avast, a aby mě to nasralo co nejvíc, tak všechny ty soubory, dokumenty, orázky, videa,... co sjem měl na to svým účtu jsou fuč, prostě zmizeli, a já se domnívám že jsou ěnjak ukryty v těch imagích, akorát nevím jak je odsud mám dostat.A další problém je v tom že jsem jak debil, nic nezálohoval.myslel sjem si že je to triviální, že prostě jen převedu soubory, ale ono krpa, žádný soubory nejsou.Kdyby to byly třeba nějaký programy, tak to neřeším a naistaluju znova, ale ono to bylyl moje bakalářky, a dokumenty ke studiu, a hlavntě tam moje tamka měla všechny fotky co kdy za posled. 10 let na fotila, a já rpostě potřebuju získat ty věci zpátky.
Nějaký rady?
Jinak nyní už jsem si to radši zazálohoval-sice jen ty image soubory. Zkoušel jsem i třeba vytvořit novej účet a zkusit to tam ale zase nic. Jsem bezradnej, prosím poraďte
Přenesení souborů a nastavení,ztráta souborů
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2552
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
13 čer 2025 19:01
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4325
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4488
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
- 5
- 3253
-
od L.L