Zdravím,
Mám Windows Vistu Home Premium. Nepodařilo se mi vyřešit tenhle problém - viewtopic.php?f=46&t=48790 a na telefonu, konkrétně na technické podpoře mi poradili, ať reinstalluju Windows nebo se obrátím na prodejce, nechce se mi čekat do pondělí, tak to reinstalluju. V tématu, který jsem už uváděl se řešilo, že mi nejde OS, prostě píše: Produkt Key je již používan a dostanu se jen se sníženou funkcí na internet. Nevím jak se reinstallace přesně dělá, ale asi je k tomu potřeba CD. Ale mě to na CDčka nereaguje, protože mám jen sníženou funkci, jak teda na to?
Chci reinstalovat PC(menší potíže). Vyřešeno
Re: Chci reinstalovat PC(menší potíže).
Ahoj, nevím jak ti to nereaguje na CD, ale jestli máš orig. windows instal. CD, pak si nastav v biosu, nabootování z CD, s vloženým CD a restartuj, mělo by to nabootovat z CD a pak postupuj dle instrukcí z CD..
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Zkusím, díky
No nevím.. Bude mi ta reinstallace k něčemu, když někdo používá můj Product-Key(řekli mi to u Microsoftu)..?
Myslím si, že k ničemu, myslel jsem si to, že to nevyřeší problém s klíčem, protože jak se připojíš na net tak bude zase "zalíčeno". Leda by ti to microsoft uvěřil a dal ti nový klíč.
Budeš to muset s nima pořešit, nevím co budou chtít..., ale pokud se spojí případně i s prodejcem, jestli budou chtít třeba stanovisko (záruku) od něj, nevím jestli máš CD atd.. nálepku s kódem, myslím že to snad dopadne dobře.
Jestli to nebude muset prodejce ověřit - desku, orig. instalačky atd..
Držím palce.

Budeš to muset s nima pořešit, nevím co budou chtít..., ale pokud se spojí případně i s prodejcem, jestli budou chtít třeba stanovisko (záruku) od něj, nevím jestli máš CD atd.. nálepku s kódem, myslím že to snad dopadne dobře.
Jestli to nebude muset prodejce ověřit - desku, orig. instalačky atd..
Držím palce.

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Re: Chci reinstalovat PC(menší potíže). Vyřešeno
Po reinstalaci je to OK, ale zase cely odznova, ani jsem si nemohl nic zalohovat. 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”