Chci reinstalovat PC(menší potíže). Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

bodly
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Chci reinstalovat PC(menší potíže).

Příspěvekod bodly » 08 led 2010 17:53

Zdravím,
Mám Windows Vistu Home Premium. Nepodařilo se mi vyřešit tenhle problém - viewtopic.php?f=46&t=48790 a na telefonu, konkrétně na technické podpoře mi poradili, ať reinstalluju Windows nebo se obrátím na prodejce, nechce se mi čekat do pondělí, tak to reinstalluju. V tématu, který jsem už uváděl se řešilo, že mi nejde OS, prostě píše: Produkt Key je již používan a dostanu se jen se sníženou funkcí na internet. Nevím jak se reinstallace přesně dělá, ale asi je k tomu potřeba CD. Ale mě to na CDčka nereaguje, protože mám jen sníženou funkci, jak teda na to?

Reklama
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Chci reinstalovat PC(menší potíže).

Příspěvekod jaojao » 08 led 2010 18:10

Ahoj, nevím jak ti to nereaguje na CD, ale jestli máš orig. windows instal. CD, pak si nastav v biosu, nabootování z CD, s vloženým CD a restartuj, mělo by to nabootovat z CD a pak postupuj dle instrukcí z CD..
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

bodly
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod bodly » 08 led 2010 18:18

Zkusím, díky

bodly
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod bodly » 08 led 2010 18:47

No nevím.. Bude mi ta reinstallace k něčemu, když někdo používá můj Product-Key(řekli mi to u Microsoftu)..?

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 08 led 2010 19:18

Myslím si, že k ničemu, myslel jsem si to, že to nevyřeší problém s klíčem, protože jak se připojíš na net tak bude zase "zalíčeno". Leda by ti to microsoft uvěřil a dal ti nový klíč. :smile:
Budeš to muset s nima pořešit, nevím co budou chtít..., ale pokud se spojí případně i s prodejcem, jestli budou chtít třeba stanovisko (záruku) od něj, nevím jestli máš CD atd.. nálepku s kódem, myslím že to snad dopadne dobře.
Jestli to nebude muset prodejce ověřit - desku, orig. instalačky atd..

Držím palce. :smile:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

bodly
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Chci reinstalovat PC(menší potíže).  Vyřešeno

Příspěvekod bodly » 08 led 2010 20:44

Po reinstalaci je to OK, ale zase cely odznova, ani jsem si nemohl nic zalohovat. ;)

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”