Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit jak se dá změnit účet správce se všemi právy na administrátorský? Myslel jsem, že když jsem jediný uživatel, tak že jsem zároveň i administrátor jako je to u předinstalovaných pc při koupi jenže nejsem.
Nebo jestli byste mi neporadili nějaký jednoduchý návod na zjištění hesla k admin. účtu. Při spuštění v nouzovém režimu to po mě chce heslo, jenže já jsem při instalaci win žádné heslo nezadával.
děkuji za jakoukoliv radu
uživatelský účet v xp
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: uživatelský účet v xp
Pokud jsi nic nezadval tak stačí jen odentrovat po výzvě -> potvrdíš prázdné heslo
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
medvidecek
- nováček
to jsem samozřejmě zkoušel, ale neprošlo to
-
medvidecek
- nováček
problém vyřešen
přes správce počítače jsem změnil heslo, takže už se můžu bez problémů přihlásit v nouzovém režimu jako administrátor
přes správce počítače jsem změnil heslo, takže už se můžu bez problémů přihlásit v nouzovém režimu jako administrátor
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek