Problémy s exe soubory na W7
Problémy s exe soubory na W7
Dobrý den, nedávno jsem si pořídil nový tolik opěvovaný Windows 7, ale po spuštění většiny aplikací s koncovkou .exe se objeví hláška, že program přestal pracovat či správně fungovat. Všechny ty soubory mi na starých x- péčkách v pohodě šly, takže mě hned napadlo že problém bude v mém novém OS, jak to ale řešit, to absolutně netuším. Předem díky za odpověd...
Re: Problémy s exe soubory na W7
Pravým na zástupce - Vlastnosti - Kompatibilita - a zvol např XP SP3.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Udělal jsem to a u jedné hry už se mi spustilo menu atd..., ale když chci hrát, tak mi to napíše opět tu stejnou chybu, co by ještě kromě XP SP3 mohlo fungovat?
XP SP3 byl jen návrh. Samozřejmě můžeš vyzkoušet vše. Složité nastavování to není.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Vyzkoušel jsem vše a pořád nic. Vždy to po spuštění hodí hlášku, že program xxx.exe přestal pracovat, nemůže být třeba ještě nějaký jiný důvod tohoto problému, než ta kompatibilita?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten program jsi instaloval až po instalaci Win7, nebo již byl instalován na jiném oddíle disku, nebo jiném disku?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zkus na exe soubor kliknout pravým tlačítkem myši a vyber Spustit jako správce. Možná to zabere.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Taky už jsem zkoušel, výsledek bohužel žádný...
Pic píše:Ten program jsi instaloval až po instalaci Win7, nebo již byl instalován na jiném oddíle disku, nebo jiném disku?
Já jsem si pořídil celý nový PC, na který jsem si naistaloval W7, takže všechno jsem instaloval až na ten W7.
Tak potom je ten program nekompatibilní s Win7. Když se ti zobrazí ta chybová hláška, zobrazí se ti také návrh na řešení problému? Pokud ano, tak klikni na Spustit v kompatibilním módu (anebo tak nějak) a systém by měl nastavit všechny soubory dané aplikace na předchozí systém. Mě se to tedy párkrát povedlo.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A jakéže programy to jsou?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
právě že se ten návrh neobjeví, jen že systém hledá řešení problému, ale pak se nic nezobrazí:(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9295
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3201
-
od petr22
14 led 2025 12:27
-
-
- 3
- 3795
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4377
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
-
- 0
- 1885
-
od andrej71