Zdravim,
můj problém spočívá: Mam nainstalované Win7 a vždy když stolní počítač převedu do režimu spánku na hodinu a dýl, už ho neprobudim. Počítač se sice zapne, ale komunikace s monitorem neprobíhá. Jako by jel na prázdno. Následuje tvrdý mechanický vypnutí a při dalším zapnutí jede jak má (když nepočítam obnovení systému po tvrdém vypnutí)
Je možné, že mám špatnou instalaci Win7? (zkoušel sem i 3x reinstalovat, ale problem zůstává)
Dodatek: Jeden známej má ode mě půjčenou instalaci a má problém v tom, že při probuzení z režimu spánku už musí PC vypnout pouze mechanicky. Tlačítko Vypnout v nabídce start nefunguje.
Režim spánku na Win7
Re: Režim spánku na Win7
otazka mas originalni instalaci (DVD) windows 7 ?? pokud ne tak ti tu asi nikdo podporu pro warez neposkytne
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7708
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52