Mrkve mi zase cpou IE Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Fidik
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Mrkve mi zase cpou IE  Vyřešeno

Příspěvekod Fidik » 19 dub 2010 01:09

Ta EU Microsoftu nezakazala vkladat do Winu jejich softy? Ja jen ze jsem mel v posledni aktualizaci instalacku na IE8, a to ve winech k pristup k IE mam zakazanej.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Mrkve mi zase cpou IE

Příspěvekod Pic » 19 dub 2010 11:28

Nic takového EU nezakázala, ale uložila přidat další prohlížeče, aby si uživatel mohl vybrat. Pěkná volovina!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: Mrkve mi zase cpou IE

Příspěvekod samotarrk » 19 dub 2010 14:15

No může to jako volovina vypadat, ale systém to jen zkvalitňuje, protože nejen, že má prohlížeč, ale má prohlížeč, který každému vyhovuje :D

Jinak jde asi o to, že když nějaká aplikace si spustí prohlížeč tak pustí IE se kterým uživatel pracovat nechce. Proto je dobré, že se dá určit např. Firefox jako hlavní. Já mám Operu a nesnáším, když se mi najednou spustí IE a začne otravovat v první řadě s nastavením.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”