Prosím o pomoc s PC. Zapnul jsem PC vložil hru a z ničeho nic se vypnul PC. Od té doby nelze spustit. Když ho zapnu stále se snaží naběhnout Windows, ale nenaběhnou. PC se stále sám restartuje. Nejde spustit ani Nouze nebo předchozí nastavení. PC nereguje na nic. Připadá mi to, že je něco s FAT. Nevím si stím rady. Do Biosu se dostanu, ale to je tak vše. Děkuji za pomoc.
//"Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím" a podobně."
Zdroj: Pravidla fóra
//změna názvu z původního " Prosím o pomoc "
//mmm
Opakované restarty při pokusu o spuštění PC
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Opakované restarty při pokusu o spuštění PC
Co přesně znamená "Vložil hru"? Ta hra dříve chodila? Je to legální verze?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A jak něco s FAT? Pokud nemáš historický systém tak bývá systémový oddíl v NTFS
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Díval se mi na to kámoš, protože tomu nerozumím. Stále se PC restartuje. Je vidět jak nabíhá windows Xp profesional a potom se nabídné tabulka - spustit v nouzi, spustit dřívejší nastvaení apod. Na cokoliv kliknu, tak se PC opět restartuje. Co se týče hry. Hra byla nainstalovaná v PC. Jedná se o originál. Hru jsem hrál asi hoďku, z ničeho nic se vypnula obrazovka a napsalo to "no signál" a od té doby nejde spustit PC. Hra se jmenuje NEED FOR SPEED III.
-
- Pohlaví:
Ta hra určitě originál není, nejspíš nějaké demo. Zkus se dostat do nouzáku a tam ji odinstalovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2278
-
od Villentretenmerth
Zobrazit poslední příspěvek
10 led 2025 19:53