instalace XP do noveho notebooku Vyřešeno
instalace XP do noveho notebooku Vyřešeno
zdravim, zakupil som si novy notebook Asus Pro 5DI series. Chcel by som do neho nainstalovat WIN XP. Pri notebooku som mal CD s ovladacmi. Prosim o pomoc pri instalaciu WIN XP. Aky je postup? Ked dam do notebooku instalacku XP, tak mi nabehne, ze pre instalaciu mam stlacit lubovolnu klavesu, ale nejde mi to. Prosim o radu a pomoc ako si poradit s touto instalaciou. Pri spusteni PC mi nabehne v lavom hornom rohu kurzor a to je vsetko. Vdaka za pomoc
Re: instalace XP do noveho notebooku
mackej těch klaves vic....skus i mezernik....
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
nepomaha...a ked stlacim klavesy viackrat, tak potom mi zacne pri dalsom stlaceni klavesy pipat
V prvom rade musíš v BIOSe nastaviť, aby prvé bootovacie zariadenie bolo CD-čko. Zásah do biosu je záležitosť pre aspoň trocha znalého, teda ak si bios nikdy nenastavoval, radšej si zavolaj kamaráta.
Potom keď sa rozbieha notebook, opýta sa: ak chceš bootovať z CD, tlač ľubovoľnú klávedu a odrátava 5 botiek (asi 5 sekúnd). Ak v tomto čase stlačíš napr. medzetník, začne inštalácia XP. Objaví sa okno, kde je v spodnej časti nápis, ....
Potom keď sa rozbieha notebook, opýta sa: ak chceš bootovať z CD, tlač ľubovoľnú klávedu a odrátava 5 botiek (asi 5 sekúnd). Ak v tomto čase stlačíš napr. medzetník, začne inštalácia XP. Objaví sa okno, kde je v spodnej časti nápis, ....
Je mu to ale napíše ať stlačí klávesu ale když ji stlačí tak se mu údajně nic nespustí,ale zároveň nechápu jak se mu může ukázat v horním rohu kurzor.To by znamenalo,že už by nějaký systém měl nainstalovaný.
No z jeho popisu sa veľa toho zistiť nedá. Chcelo by to viac informácií. Najlepšie obrázky zo štartu urobené digitálom (telef´onom).
vdaka za pomoc, uz som to zvladol
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2796
-
od thetommys