Nemůžu přidávat ikonky na hlavní panel Win 7.*
Nemůžu přidávat ikonky na hlavní panel Win 7.*
Zdravim možná tu už takovej dotaz byl podán, mám problém nemůžu přidat další ikonky na hlavní panel. Chci je přetáhnou z plochy na hlavní panel, jenže to nejde ani připnout na hlavní panel. Dík za rady.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 05 črc 2010 18:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Hlavní panel Win 7“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „Hlavní panel“ co? Odešel na panelovou diskusi? Spadnul ti na hlavu? Není vidět? Je vidět? Copak nám ten hlavní panel jenom dělá?
Důvod: Oprava nadpisu „Hlavní panel Win 7“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. „Hlavní panel“ co? Odešel na panelovou diskusi? Spadnul ti na hlavu? Není vidět? Je vidět? Copak nám ten hlavní panel jenom dělá?
Re: Hlavní panel Win 7
otevři program kterej chceš mít na liště,až bude na liště otevřený klikni pravím a dej připíchnout
Re: Nemůžu přidávat ikonky na hlavní panel Win 7.*
Jenže tak mě to nefunguje, dám pravé tlačítko a nabídne mě to akorát zavřít program.
viz toto téma http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=39&t=50298
Acer E15 - CPU i5-5200U, RAM 8GB, Nvidia 840M
Ryzen 5 3600, 16GB GTX 1060/ 6GB
Ryzen 5 3600, 16GB GTX 1060/ 6GB
Tato možnost je závislá od jiné funkce, se kterou zdánlivě nemá nic společného. Aby se ti povedlo připínat aplikace na hlavní panel, nesmíš mít zakázané zobrazování šipek u zástupců na ploše (tzn. že u každé ikony na ploše musí být vidět vlevo dolu šipka).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1351
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15