Zdravím,
mám dotaz ohledně instalace XP na repasovany PC. Když zadám licenční klíč,který jsem opsal ze štítku repasovaného PC,tak mi to píše "Zadaný identifikátor produktu je neplatný" Instalační CD k tomu není orig, použl jsem vlastní WinXPpro SP2. Muže na to mít vliv ten SP2? popřipadě jak zjistím jestli je to klíč pro SP1 nebo SP3. Díky
Zadaný identifikátor produktu je neplatný Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Zadaný identifikátor produktu je neplatný
Imho SP1 anebo SP3 nijak s klíčem nesouvisí. Spíš je problém v tom, ž PC je repasovaný a je tudíž jiný HW než dříve, při první instaklaci Win.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem volal na microsoft tam mi rekli ze s tim nic neudelaji, ze pokud je to od Dellu tak ze si prej oni upravuji sve CD tak jsme volal na Dell a tam mi rekli ze mi CD poslou za 650 +/- :( Nemate prisom nekdo cd k Dell Optiplex GX620? ze bych to vyzkousel,ejstli mi to zbasti? Ale fakt to nechapu,kdyby to byly normlani PC koupeny nekde v kramu tak s tim problemy nejsou ...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokdu repasovali/měnili desku tak je to jasné
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zadaný identifikátor produktu je neplatný Vyřešeno
lehka omluva, dal jsem tam omylem zalozni instalacni CD ktere by nebylo zrovna ciste
pak jsem to zkusil instnout klasicky s originalnim CD a uz to jede,takze sry
holt ne vzdy se zadari :)

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8266
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”