(mam notebook toshiba satellite a300 eg, kupovany novy pred dvema nebo trema lety s orig vistou home premium)
nu, jednou se mi seknul explorer takovym stylem, ze nic na plose ani liste nereagovalo a nasledne se cely ntb restartoval, po zapnuti mi nabidl spustit windows v bezpecnem modu, s prikazovym radkem, atd, zvolil sem zapnout s obvyklym nastavenim, pri nabihani vist se to znova restartovalo a vyskocila mi znovu ona nabidka, tentokrat jen s moznosti opravit poskozene windows soubory-v zavorce bylo doporuceno a pak zase spustit s obvyklym nastavenim, dal sem doporucenou moznost, chvili se loadovalo cosi v tyhle tabulce, pak se zase restartoval a se stejnou nabidkou jako pred tim s tim rozdilem, ze pri zvoleni opravy souboru byl na obrazovce jen kurzor a nic vic a pri zvoleni spusteni s obvyklym nastaveni problikne bsod(blue screen of death) a ntb se restartoval a tak furt dokola....anyone please H E L P me

//po par telefonnich konzultacich s it guys mi bylo receno, ze to muze byt hardwarem; pametema, coz by bylo ok, nebo grafikou, nebo zakladkou, coz by zas tak ok nebylo a nebo softwarem; stacil by reinstal voken, kdyby mel nekdo jinej podnetnej napad, sem s nim, ale jinak to asi odnesu nekomu znalejsimu veci..