Uživatelský účet XP Vyřešeno
Uživatelský účet XP
Zdravím všechny,jsem
a potřeboval bych prosím poradit.Měl jsem vytvořené 3 uživatelské účty-1 jako správce a 2 s omezením.Teď,když jsem s omezením zrušil a u posledního zrušil heslo a nechal ho volně,mi po zapnutí pc vždy naskočí nejdříve prázdný nový účet s názvem ADMINISTRATOR,ze kterého se musím nejdříve odhlásit a pak mi teprve naskočí ikonka pro přihlášení toho původního účtu.Ten Administratorsky jsem chtěl zrušit přes start-ovládací panely-uživatelské účty,ale je tam jen ten poslední původní a pak guest a v tom adminovském zase není možnost zrušit účet. Je možnost se ho nějak zbavit,nebo musím zrušit i ten poslední a všechno co obsahuje převést do Admina?

-
- Pohlaví:
Re: Uživatelský účet XP Vyřešeno
Původní účet administrator zrušit nelze. Je to tak již od windows NT. Nepochopil jsem přesně o co jde, ale...
Start/spustit.
Do řádku zadat: control userpasswords2
Spustí se okno s pravidly přihlašování.
1. Pokud chceš spouštět jeden účet bez zadávání hesla:
- odškrtnout zatržítko u položky Před použitím počítače musí uživatelé zadat jméno a heslo
- systém si sám řekne o účet a heslo, který má být spouštěn
2. Pokud chceš, aby byl počítač chráněn heslem, zatrhnout Před použitím počítače musí uživatelé zadat jméno a heslo
Start/spustit.
Do řádku zadat: control userpasswords2
Spustí se okno s pravidly přihlašování.
1. Pokud chceš spouštět jeden účet bez zadávání hesla:
- odškrtnout zatržítko u položky Před použitím počítače musí uživatelé zadat jméno a heslo
- systém si sám řekne o účet a heslo, který má být spouštěn
2. Pokud chceš, aby byl počítač chráněn heslem, zatrhnout Před použitím počítače musí uživatelé zadat jméno a heslo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2648
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
07 pro 2024 18:09