Dobrý den,
neví někdo jak vráti xp do původního stavu??? Nainstaloval jsem si nějaký program který změnil vzhled xp na 7 ale nezměnil jen vzhled, ale když dám tákovéto okno, kde jsou informace o PC, tak tam je win 7 místo XP a přihlašovací obrazovka je pořád sedmičková. Jde to nějak vrítit zpět???
Omlouvám se za neodborné názvy a předem děkuji za odpověď/i
Jakub
Win XP a vzhled sedmiček
Re: Win XP a vzhled sedmiček
start, programy, přidat a odebrat programy, tam to najdeš a odinstaluj to
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Jsou to balasty, kterí zasáhnou i systémové soubory. Pokud nemáš v PC nic nezazálohovatelného, reinstallni pro jistotu celý OS.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
A co bod obnovení? Obnov systém před instalaci toho programu....
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
obnovu systému mi ten program vypnul. Již jsem to odinstaloval a zůstalo to úplně stejně. A s tou reinstalací si moc nevím rady - mám netbook (HP Compaq Presario mini) s předinstalovanými winXP Home a nedostal jsem k tomu žádné CD/DVD s instalačkou a na disku jsem žádnou recovery složku s tou instalačkou nenašel. A CD s XP Home mám od jiného compu, ale nevím, zda by fungoval product key z předinstalovaných windows.
Ještě tu mám roxio back on track (již od instalace systému - bylo součástí) a každý den mi píše ,,this state is saved" nebo taknějak podobně a myslím si že je to jako obnovení systému v ovládacích panelech, jenomže nevím jak se to u toho roxio back on track obnovuje (jestli je to vůbec k tomu)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je to k tomu. Tím Roxio se obnovuje systém do původného stavu. Zazálohuj všechny věci a restartuj notebook a mačkej při nabíhání F6 a měla by ti najet nabídka toho Roxio a tam si zvolíš zálohu čistého OS a pak budeš jen následovat instrukce a budeš mít OS jako při prvním spuštění notebooku. Je tam recovery oddíl, ale ten normálně ve Windows nevidíš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Dík za odpovědi. Nestane se nic Linuxům (konkrétně Xubuntu jedno z nejnovějších) při obnově pomocí Roxio BackOnTrack???
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Linuxům by se nemělo nic stát, ale nejsem si jist. Taktéž jestli zůstane zachován GRUB
Vyzkoušej a uvidíš. Podle mě by to nemělo nic udělat, protože to jen tu partition s Windowsem přepíše tou zálohou, takže zbytek by mohl zůstat zachován, ale ruku do ohně za to nedám

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”