Zdravím... Windows Update mi doporučuje 3 důležité aktualizace a když kliknu na instalovat, tak poté mi to hází chybu 643... (Přidávám obrázky.) Děkuji za radu.
No bodejť by šly nainstalovat, když to je seznam již nainstalovanejch aktualizací (soudím dle nadpisu "Odinstalovat aktualizaci"). A nebo si upnul špatnej screen ?
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
A o co se vlastně snažíš? .NET Framework už si tam dostal tak ty aktualizase ignoruj a dej je skrýt, stejně ti jsou k ničemu když už ho máš (ten .NET Frm..)
Urážkama se moc odpovědi nedočkáš... Pokud to je tak strašně nutný, aby zmizely z nabídky hned, tak můžeš vždycky zavolat na MS. Tohle fórum je na dobrovolnický bázi, kde pokud někdo ví, tak poradí.
mám stařičký noťas ASUS E200H, využíval jsem ho jen na prohlížení webu tak to stačilo ale po aktualizaci oken už se nezapnul. Notebook jede (nebo aspoň svítí dioda) a obrazovka se jakoby podsvítí, to dělal i předtím než nabootoval do...
Poslední příspěvek
To však oficiálně funguje jen na WIN PRO. Není to pro HOME podporované, takže to WIN update nemusí respektovat - zkušenosti s tím nemám. A funguje to jenom pro Feature Update (nové verze WIN), ostatní aktualizace to nezastaví. Toto však není...
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Doporučuji Windows 7 ve verzi 2025 - klik link: :thumbup: :thumbup: :thumbup: (na webu: :thumbup: :thumbup: :thumbup: )
NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen za účelem info. a k edukaci *** chci jen altruisticky pomoc a NE...
Poslední příspěvek
Zaslaná a nepřečtená SZ:
Ani text "NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen za účelem info. a k edukaci " nemění nic na tom, že došlo k porušení Pravidel.
Pokud admin usoudí, že k porušení Pravidel nedošlo, bude příspěvek uvolněn.