Zdravím, reinstaloval jsem si - resp. upgradoval PC na W7 Professional. Byla to čistá instalačka - všechny soubory z předtím zmizely / což bylo cílené. Vše je v pořádku; až na kodeky.
Za živého boha prostě nemůžu rozjet MP4 soubor, který mi dříve předtím fungoval. Vyzkoušel jsem už milion kodeků (i těch, které jsem určitě předtím nainstalované neměl) a nic. Ve všech přehrávačích, co jsem zkoušel (VLC, KMP, WMC, BSPlayer) je jen a pouze černá obrazovka s tím, že to sem tam vydá při přehrávání zapraskání - zvuk nejede též.
A mám strach, že jsem si teď zasekal spoustou ptákovin, které nepotřebuju. Z "Přidat nebo odebrat programy" jsem si odebral všechno, co jsem teď kvůli kodekům instaloval a počítač projel CCleanerem. Nainstaloval jsem si VLC MediaPlayer (který chci používat) a KLite Mega Codec Pack. Vše funguje, ale MP4 prostě nerozjedu a netuším proč a proto prosím o radu.
Kodeky - reinstalace windows
Re: Kodeky - reinstalace windows
KMPlayer by měl MP4 naprosto bez problémů přehrát. Aspoň mně je přehrává.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Děkuju oběma :)
satam: VLC by to mělo přehrát taky... a nepřehrává.
Blue Spirit: ten jsem vyzkoušel již také a nic. Možná je chyba v interním nastavení FFDShow?
satam: VLC by to mělo přehrát taky... a nepřehrává.
Blue Spirit: ten jsem vyzkoušel již také a nic. Možná je chyba v interním nastavení FFDShow?
-
- Pohlaví:
KLite to taky umí, to je nějakej divnej zádrhel. Popřemýšlím.
Nejsou ty soubory poškozený apod.?
Nejsou ty soubory poškozený apod.?
Určitě ne, na jiném počítači jedou bez problémů.
Nejsem si jist, ale když jsem si kdysi reinstaloval Windows na W7 Home; mám pocit, že jsem měl ten samý problém a kvůli tomu přeinstaloval noťas ještě jednou - a pak jely. Ale tomu bych se chtěl vyhnout, protože už jsem si nainstaloval všechny programy :/
Nejsem si jist, ale když jsem si kdysi reinstaloval Windows na W7 Home; mám pocit, že jsem měl ten samý problém a kvůli tomu přeinstaloval noťas ještě jednou - a pak jely. Ale tomu bych se chtěl vyhnout, protože už jsem si nainstaloval všechny programy :/
Zkoušel jsi SAF?
http://hobring.esero.net/saf_page.htm
Součástí jsou i diagnostické nástroje, zkus video přetáhnout do programu Graphstudio START - SAF - Tools - Graphstudio.
Pokud ani tak nepůjde, uvítal bych vzorek :)
http://hobring.esero.net/saf_page.htm
Součástí jsou i diagnostické nástroje, zkus video přetáhnout do programu Graphstudio START - SAF - Tools - Graphstudio.
Pokud ani tak nepůjde, uvítal bych vzorek :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2255
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:41