MWAV

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

serpensis
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

MWAV

Příspěvekod serpensis » 30 zář 2007 15:09

nepsal jsem tu" referals to invalide"kdybyste jeste potrebovali neco tak reknete (myslim nejaky log jiny) tohle uz je 2. log z MWAV myslel jsem ze jsem to cely jako trojany uz odstranil a tak jsem to zpustil jen tak pro kontrolu ale myslim ze to zase neco naslo
jo a jeste cetl jsem ze tech referals to invalide se zbavim treba CCleaner kdyz vycistim registry ale me uz se jednou stalo ze jsem to udelal a pak mi to furt hlasilo ze chybi neco v registrech a musel jsem preinstalovat cely windows takze neni nejaky program kde kdyz by to potom zacalo blbou tak bych to zase obnovil vrytil bych ty zmeny zpet.Vim akorat o programu TuneUp 2007 ale tak zalezi na vas profici

Object "grokster Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "grokster Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "smitfraud Browser Hijacker" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "ipinsight Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "ipinsight Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "savenow Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
File C:\Program Files\Passware\ariskkey.dll tagged as "not-a-virus:PSWTool.Win32.Aster.55". No Action Taken.
File C:\System Volume Information\_restore{F107341F-67B6-41D3-BE67-80665643FFC7}\RP1\A0000094.dll tagged as "not-a-virus:PSWTool.Win32.Aster.55". No Action Taken.

a tady tohle nasel dr.Web
123pwd.exe;C:\Program Files\PasswordRecovery;Trojan.DownLoader.origin;Nevyléčitelný.Přesunut.;
A0001804.EXE;C:\System Volume Information\_restore{3360EE74-1D4B-4804-B179-B17FA8B72B99}\RP6;Pravděpodobně BACKDOOR.Trojan;Nevyléčitelný.Přesunut.;
A0001823.EXE;C:\System Volume Information\_restore{3360EE74-1D4B-4804-B179-B17FA8B72B99}\RP6;Pravděpodobně BACKDOOR.Trojan;Přesunut.;
A0000086.exe;C:\System Volume Information\_restore{F107341F-67B6-41D3-BE67-80665643FFC7}\RP1;Trojan.DownLoader.origin;Nevyléčitelný.Přesunut.;
ten paasword recovery jsem odinstaloval a ted jeste zrusim obnoveni systemu

Reklama
paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 30 zář 2007 17:05

Ahoj. Nejdřív vypni obnovu systému - restartuj počítač - pak ji můžeš znova zapnout. Tím se zbavíš pár trojáků. Pak bych ještě smazal tohle:
C:\Program Files\Passware\ariskkey.dll

Co se týče CCleaneru, tak i on dokáže udělat zálohu registů. Když ti najde chybný položky v registrech a klikneš na smazat, tak ti hodí takovou tabulku, kde se na to ptá. Pokud ne, tak je potřeba to zapnout v nastavení.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”