Jaky Firewall?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 říj 2007 13:18

používám taky ahampoo a max. spokojenost.dříve jsem měl comodo, ale ten ashampoo se mi zdá lepší, nežere tolik paměti jako comodo a je v češtině.ovládání jednoduché a intuitivní.přešel jsem na něj poté co mě začalo comodo blokovat přístup na internet.verze 1.200 je free.po instalaci vyskočí tabulka na zadání klíče.stačí dát dostat klíč a na strách toho firewallu vyplnit meil a přijde na meil funkční klíč.pak sejen zadá a hotovo.

firewall:
http://www.slunecnice.cz/sw/ashampoo-firewall-free/

čeština:v příloze
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 24 říj 2007 13:22

uz mam comodo a sem zatim spokojenej, az se zase neco pokazi vim kam jit :smile:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 24 říj 2007 20:32

Zatim mam stazenej Zone Alarm, ale cet sem ze zpomaluje komp je to pravda?

Dle mého to pravda je tak z poloviny. Při startu pc (nabíhání pracovní plochy) ZA docela brzdí pc, ale když po naběhnutí je nenáročnej. Měl jsem ho i na slabším stroji s 256MB operační paměti a po zmiňovaném zbržděném startu to jelo krásně.

Jinak teď používám Comodo, takže ho doporučuju.

anonym_1
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Jaky Firewall?

Příspěvekod anonym_1 » 24 říj 2007 20:53

Rewqa píše:
branda píše:
Rewqa píše:Cau.
Dneska mi jaksi prestalo fungovat Kerio a tak se chci zeptat jaky freeware firewall by se mi nejvic hodil ke kombinaci Ad-watch a Avast. Zatim mam stazenej Zone Alarm, ale cet sem ze zpomaluje komp je to pravda?. Rad bych byl aby byl freeware, teda pokud naky fakt dobry existuje :wink: . Poradte mi prosim. Diky

Můžu se zeptat jak přestalo fungovat?

nevim jestli je vhodne zrovna na tomhle foru to rikat...proste sem si ho nekoupil :lol:

Kerio je taky free bez určitých funkcí a i bez těch jsem s ním spokojen. Před tím jsem uvažoval o comodu ale nebylo v cz.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”