MWAV hlásí problém

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

hlavacek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

MWAV hlásí problém

Příspěvekod hlavacek » 30 říj 2007 08:09

Ahojky vsem,
zustava mi v pc stale tento smejd...ktereho se nwmohu zbavit,,,,poradi..nekdo...diky
Sun Oct 28 15:32:32 2007 => Offending Folder found: C:\Documents and Settings\Vít Hlavářek\Data aplikací\icq\bart\1024
Sun Oct 28 15:32:39 2007 => Objekt "smitfraud Browser Hijacker" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Nic nebylo provedeno.

//upraven nadpis tak, aby dával smysl
//Karlos

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 30 říj 2007 09:40

Toho jsem tam měl taky. Vyřešil jsem to tak, že jsem odinstaloval ICQ, projel počítač programem : Spyware doctor ( bohužel placený ) a v něm nalezené viry, včetně tohoto smazal.
Pak jsem namísto icq nainstaloval qip a byl klid. Koukal jsem, že ta nová verze ICQ (6) instaluje i slídila ICQ sniffera a toho mi odhalil až spyware doctor. MWAV, antivir Avast! ho nenašli.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

hlavacek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

re: Mwav..hlasi problem

Příspěvekod hlavacek » 30 říj 2007 11:13

mike007 píše:Toho jsem tam měl taky. Vyřešil jsem to tak, že jsem odinstaloval ICQ, projel počítač programem : Spyware doctor ( bohužel placený ) a v něm nalezené viry, včetně tohoto smazal.
Pak jsem namísto icq nainstaloval qip a byl klid. Koukal jsem, že ta nová verze ICQ (6) instaluje i slídila ICQ sniffera a toho mi odhalil až spyware doctor. MWAV, antivir Avast! ho nenašli.

Takze...nezbylo,. nic jinyho nez icq odinstalovat,,vse jsem udelal v registrech., jelikoz nemam placenou
versi-Spyware doctor..takze to vypada,. ze icq,,je zdrojem smejdu...jen bych chtel., vedet..kde mam stahnout..neco misto icq../ pises gip..muzes mne trochu nasmerovat/...dik

//pokud chceš používat citace, nesmíš zakázat značky (ostatně v tomto případě je užití citace zbytečné a mělo by smysl, jen pokud by mezi tvým a mikeho příspěvkem byly nějaké další)
//Karlos

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 30 říj 2007 11:57

Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”