nainstaloval jsem sunbelt kerio personal firewall a nejde mi otevřít adresář v meil. schránce.má na to nějaký vliv?
//změna názvu
//mmm
Problém s Kerio personal firewall
Zdravím,myslím ,že s otvíráním adresáře nemá Keiro nic společného.Jaký používáš prohlížeč?
Měl jsem dnes podobný problém,po nové instalaci Wokwn/odešel mi HDD/mi prakticky vše šlo,zlobila jen TV karta.ve správci byl stále žlutý otazním a právě při přeposílání pošty mi jak v Opeře,tak v Exploreru nešel adresář otevři.Přeinstaloval jsem Windowsy a jde vše OK.
Také jsem zkoušel všechnomožné v Keiri i v nastavení Opery,ale byl to problém systému.
Měl jsem dnes podobný problém,po nové instalaci Wokwn/odešel mi HDD/mi prakticky vše šlo,zlobila jen TV karta.ve správci byl stále žlutý otazním a právě při přeposílání pošty mi jak v Opeře,tak v Exploreru nešel adresář otevři.Přeinstaloval jsem Windowsy a jde vše OK.
Také jsem zkoušel všechnomožné v Keiri i v nastavení Opery,ale byl to problém systému.
- MartinZX9R
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli máš mailovou schránku na Seznamu, tak to mi dělá každou chvíli taky. A Kerio nemám. Někdy to jde, někdy ne, zatím jsem nepřišel na příčinu. Ale zkus do řádku Komu: ťuknout první písmeno adresáta a měly by vyskočit adresy začínající tím písmenem.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”