Problém s Kerio personal firewall

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

venda-100
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Problém s Kerio personal firewall

Příspěvekod venda-100 » 30 říj 2007 21:29

nainstaloval jsem sunbelt kerio personal firewall a nejde mi otevřít adresář v meil. schránce.má na to nějaký vliv?

//změna názvu

//mmm

Reklama
reifik.
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod reifik. » 30 říj 2007 23:59

Zdravím,myslím ,že s otvíráním adresáře nemá Keiro nic společného.Jaký používáš prohlížeč?
Měl jsem dnes podobný problém,po nové instalaci Wokwn/odešel mi HDD/mi prakticky vše šlo,zlobila jen TV karta.ve správci byl stále žlutý otazním a právě při přeposílání pošty mi jak v Opeře,tak v Exploreru nešel adresář otevři.Přeinstaloval jsem Windowsy a jde vše OK.
Také jsem zkoušel všechnomožné v Keiri i v nastavení Opery,ale byl to problém systému.

venda-100
Level 1
Level 1
Stav:

problém

Příspěvekod venda-100 » 31 říj 2007 22:01

tak tim kerio personal firewallem to není.nevíte někdo,čím by to mohlo být?díky

MartinZX9R
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MartinZX9R » 01 lis 2007 08:29

Jestli máš mailovou schránku na Seznamu, tak to mi dělá každou chvíli taky. A Kerio nemám. Někdy to jde, někdy ne, zatím jsem nepřišel na příčinu. Ale zkus do řádku Komu: ťuknout první písmeno adresáta a měly by vyskočit adresy začínající tím písmenem.
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.

venda-100
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod venda-100 » 01 lis 2007 20:22

Takhle to jde,ale když přeposílám meila třeba patnácti lidem,tak mě to moc nebere.

Romando
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Kerio

Příspěvekod Romando » 19 lis 2007 22:43

Ahoj.Měl jsem ten samý problém,ale už je to v pohodě.Dělal to Kerio Firewall.V nastavení musíš dát pryč fajfku u Pop-up okna.Pak adresář v emailu otevřeš.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”