Otravné E-MAILY!!!!!!!!

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

BROZA
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 23 lis 2007 22:53

Tak já používám toto v součinosti z Outlook Express a pohoda.Hezky česky a zadara.Sice píšou trial,ale s nějakými omezeními to maká dál.Výborný je i tento.Taky zadara a česky.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

Reklama
Mirďa
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Mirďa » 24 lis 2007 11:15

Posílám jednou měsíčně najednou asi 200 vyžádaných emailu a to z jedné adresy (posílám program kina). Poodeslání pošty je to týden hotová smršť spamů. pak se to drobet uklidní a denně jich chodí tak pět. Můj problém vidím tak, že nejaký můj adresát má infikovaný PC nějakým sajrajtem, co rozesílá spamy na adresy co má v adresáři a taky na adresy došlé pošty. Čistit vlasní počítač nebo blokovat adresu došlého spamu v takovém případě strácí smysl, protože spam je přeposlanej, , spíš by to chtělo vyčistit počítač těm, kterým se pošta posílá. Možná je to i tvůj případ. Pak mám ještě jednu svojí adresu a posílám poštu asi pro pět známých a tam mi nechodí ani jeden spam. V klijentském nastavení uživatele emailové schránky, co mi tak spamuje, jsem nastavil Antispam na nejvišší prioritu, takže mi blokuje skoro všechno. Asi dvacet adres jsem si musel povolit na záložce E-mail whitelist aby mi vůbec chodila pošta. U každého poskytovatele to ale takhle nastavit nejde...

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”