Zdravím. Používal jsem Spybot 1.4 a bez problémů. Teď jsem nainstaloval 1.5 a trvá cca 20 s než se otevře. Máte s tím někdo zkušenost?
Vše ostatní je O.K. Na Spybot musím někdy kliknout znova a pak se otevře 2x. ??? Je to šíleně pomalý. Pro kontrolu jsem ho přeinstaloval, ale beze změny.
Spybot 1.5 - pomalej start Vyřešeno
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Me to taky trva dlouho nez se nacte a k tomu mi dela, ze po aktualizaci Program provedl neplatnou operaci bla bla. Tak to shodim, ale aktualizace se nainstaluje tak nvm cim to je.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
To lipes11:
SUPERAntiSpyware patří mezi dobré/doporučované Anti-Spyware programy. Ve free verzi neobsahuje rezidentní ochranu.
ad) Spybot 1.5 - pomalej start
Existuje oprava, která řeší tento problém, ale jedná se beta verzi, takže její použití je na vaše riziko!
SUPERAntiSpyware patří mezi dobré/doporučované Anti-Spyware programy. Ve free verzi neobsahuje rezidentní ochranu.
ad) Spybot 1.5 - pomalej start
Existuje oprava, která řeší tento problém, ale jedná se beta verzi, takže její použití je na vaše riziko!
PepiMK (Member of Team Spybot) píše:Find out about delayed user interface startup
Situation: the time it takes from double-clicking a Spybot-S&D icon until the progress bar appears seems to have increased a lot since 1.4.
(Removed all the stuff in between since the problem is fixed and no more configuration information required)
Beta test version for this issue:
SpybotSD.exe 1.5.1.16 at SpybotSD.exe-1.5.1.16-2007-09-24-issues-76-78-79-84-85.zip
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”