Avira.....

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

mimi
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Avira.....

Příspěvekod mimi » 26 led 2008 12:29

Dá sa niekde kúpiť Avira Antivírus Premium aj na Slovensku?????....a kde...??

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 26 led 2008 12:33

na slovensku mě jejich oficiální stránky ukázaly partnera na Lindauer Strasse 21
Germany takže asi ne a v česku to samé :lol: :lol: jinak platba by měla jít přes paypal a to je mezinárodní, takže by to mělo jít tak :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

mimi
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mimi » 26 led 2008 14:26

Máš s kúpou po internete nejaké skúsenosti.Prezrel som objednávku tohto produktu na Avira.com.Šekom to je všetko zdlhavé,trvalo by to hádam mesiac,ale som nachystaný zaktivovať si Visu,a kúpiť to platbou cez ňu.Vedel by si poradiť nejaké lepšie riešenie????? :roll:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 26 led 2008 15:00

já nemám s tímto nakupováním problém.přes Paypal platím na ebay. de atd.prostě si zřídíš účet a přidáš kartu a platíš potom ty zásilky jako by jsi platil přímo kartou, takže žádné poplaty za výběr atd. adresa je http://www.paypal.com
na ověření si z tvého účtu půjčí 50Kč a pošlou zpět a pak na ověření musíš zadat na paypal.com číslo té transakce a bude to.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

mimi
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mimi » 26 led 2008 15:33

Platí to aj pre karty Maestro?Alebo si musím predsa len zaktivovať Visu.........??

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 26 led 2008 15:37

já mám VISU a nebyl problém. s Maestro nevím jak to je.chce to přečíst podmínky Paypalu. ta stránka je i v češtině. jinak tady je návod na paypal : PAYPAL

mimi
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod mimi » 26 led 2008 15:46

Zatiaľ ďakujen za pomoc.Vrhnem sa na to.Tú Aviru chcem mať,má nenormálnu detekciu.....tak zatiaľ dííík :wink:

mopik
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod mopik » 26 led 2008 15:47

nebo se da pouzit platba specializovane firmy,osobne jsem pouzil a v pohode jimaz

mailto:vondrack@jimaz.cz

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”