Infikované odesílání e-mailů

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Kleofas71
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Infikované odesílání e-mailů

Příspěvekod Kleofas71 » 27 led 2008 19:50

Prosím o radu,nedávno se mi do PC dostal Trojan Downoloader.IFrame.Projevoval se tak,že infikoval e-maily posílané přes Mozilla Thunderbird a přes POP3 seznam.Mail to uložilo do složky Spam a viry. Podle postupu na fóru jsem provedl vyčištění PC a maily chodily v pořádku.Dnes se opět objevil stejný problém s maily,ale ani NOD32,TrojanHunter,Avast Cleanaer,Ad-Aware či Spyware Terminátor nic nenašly. Provedl jsem opět vyčištění dle návodu na fóru,přesto problém s maily přetrvává.Prosím poraďte co s tím.

Čas Modul Objekt Jméno Virus Akce Uživatel Info
27.1.2008 19:13:42 AMON soubor C:\DOCUME~1\KLEOF~1\LOCALS~1\Temp\Abnd.exe pravděpodobně neznámý STEALTH.POLY.CRYPT.TSR.DRIVER virus chyba při ukládání do karantény DOMA-J86PG7C8XQ\Kleofáš
27.1.2008 15:59:28 AMON soubor C:\DOCUME~1\KLEOF~1\LOCALS~1\Temp\oDEbBrY.exe pravděpodobně neznámý STEALTH.POLY.CRYPT.TSR.DRIVER virus chyba při ukládání do karantény - smazán DOMA-J86PG7C8XQ\Kleofáš
Toto jsou výpisy z NOD32,když jsem dával soubory do karantény,tak vždy došlo k chybě.
Předem děkuji za radu.

Reklama
newwes
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod newwes » 27 led 2008 23:51

Vypni obnovu systému, v nouzovém režimu smaž co našel NOD, restartuj a dej nový log z HTJ.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”