Problém s NOD32
Problém s NOD32
Ahoj můžete mi někdo poradit s NODEM. NOD32 hlásí, že virová databáze nebyla delší dobu aktualizována(Virová databáze je zastaralá) a přitom mám nainstalovanou aktuální verzi 2840 (20080131). Nevíte někdo co by s ním mohlo být?
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
o tom, že byly obě verze fixnuty bych se moc nerozšiřovat. tady nejsme od toho,aby jsme pomáhali s nelegálním softwarem! viz. [url=http://pc-help.cz/viewtopic.php?t=22860]Warez a vy mě neporadíte?
[/url] a Obecná pravidla fóra PC-HELP. jinak ten NOD funguje normálně, jako legálně zakoupený. tedy je spolehlivý, ale doporučuji něco free (Avast, Avira)
PS: žádná ochrana není na 100 % úspěšná
[/url] a Obecná pravidla fóra PC-HELP. jinak ten NOD funguje normálně, jako legálně zakoupený. tedy je spolehlivý, ale doporučuji něco free (Avast, Avira)

PS: žádná ochrana není na 100 % úspěšná
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”