Dotaz ohledně přenášení virů

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Dotaz ohledně přenášení virů

Příspěvekod goor111 » 20 úno 2008 13:54

Muj kamos mel nedavno nove PC a nainstaloval si hitman : blood money, u ktereho se mu v misi you better watch out objevila windowsova modra obrazovka smrti a PC se mu restartovalo... od te doby mu to dela i ve windows a i pri hrach.... on asi nevedel ze je to hitmanem a tak mi ho pujcil a me se stalo to same v te same misi.... dal jsem PC do servisu jelikoz bylo jeste v zaruce a po 14-ti dnech mi rekli, ze vymenili ramky... ten hitman mi spalil ramky:D lol...... no a kamos to jeste stale nedal do opravy.... no a pak mi vysmazil jednu hru a pujcil mi ji.... ja ji nainstaloval, spustil a kdyz jsem byl v menu a dal volby, tak hra padla do windows a napsalo mi to, ze je chyba v .exe bo tak neco.... a taky neco o "read"... to me vydesilo, jelikoz tenkrat jak se mi to pokazilo poprve, tak to v obrazovce smrti psalo, ze doslo k pokusu o zapis na pamet, ktera je urcena jen pro cteni.... to me vydesilo.... nicmene PC jeste nepadlo... ale pokud v tom hitmanovi byl nejakej vir kterej palil ramky.... neni mozny, ze by se tomu kamaradovi dostal i do jinych her a kdyz by mi je vypalil, tak by mi to zase poskodilo PC? PLEASE HELP:)

Reklama
Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Argoneus » 20 úno 2008 14:05

Byla hra originální? Máte taktovaný něco? Zkustee to půjčit ještě někomu :lol:

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 20 úno 2008 15:11

Neoriginalni... A ja v zasade netaktuju:) Mam na taktovani alergii:D a pujcit to nekomu jinemu.... se mi nechce:D nejsem svine:) A kdyz jsem ted v EVERESTU na 1h a 30min maximalne zatizil procesor a ramky a PC se nerestartovalo, tak je stabilni, ne?:)

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 20 úno 2008 15:37

ne :D minimálně 12h
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod goor111 » 20 úno 2008 17:16

COZE?:D To mi za tu dobu upadne:D Mno ale tady jde o jinou vec... Kdyz jsem mel ten problem s restartem poprvy jeste pred tim nez to repairnuli v servisu, tak mi pc padlo vzdycky kdyz jsem do urcite miry zaplnil ramky, jelikoz jsem je mel prej spaleny... i kdyz nechapu jak mi hitman mohl spalit ramky, ale neva:D a ted kdyz jsem to vytizil MAXIMALNE na 90 minut a pohoda... a jinak pc mi bezi uz asi 6 hodin a soustavne parim a kutim neco ve winech... tak by to melo bejt v poho, ne?:)

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 20 úno 2008 19:01

Nevím nic o pálení pamětí RAM, ale i paměti mohou být chybné a pak příčinou pádu hry, nebo i systému. Jinak, pokud hra není originál, může být skutečně zdrojem viru, ale ne příčinou chybné paměti RAM.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 20 úno 2008 21:09

Taky se mi zdá divný, že by nějaký škodlivý kód dokázal odhulit RAMky. Paměť byla vadná a při zátěži zkolabovala. Toť můj názor.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”