Spyware Terminátor-dostatočná ochrana? Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

samael.35
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Spyware Terminátor-dostatočná ochrana?  Vyřešeno

Příspěvekod samael.35 » 25 kvě 2008 14:57

Používam Avast4 home....., Spyware Terminator,poslal som svoj HJT sem na forum a chalan ktorý mi ho kontroloval mi odporúča Firewall..... Poradíte čo si mozem doinštalovat aby nebol problém Avast/SpywareTerminator a to čo doinštalujem :evil: ?????
samael.35

Reklama
S/M_Show
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Spyware Terminátor-dostatočná ochrana?

Příspěvekod S/M_Show » 25 kvě 2008 15:07

No spyware terminator i jako ´´ochrana´´ moc neprijde. Avast je dobrej a ten firewall bys nainstalovat mohl. Bud kerio nebo ashampooo. Ja pouzivam ashampoo a jsem spokojen. http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... irewall/?g[hledano]=ashampoo&g[oz]=1.11
A myslím že bez toho spyware terminoatore se obejdes. Skus to semtam projet Ad-Aware.
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... adaware/?g[hledano]=ad-aware&g[oz]=7.1.0.8+&g[up]=Free
A kdyby si chtel menit avasta(nemusis), tak nejspis za Avira Antivir.
Tohle je jenom podle mojcih skusenosti.
PC: AMD Phenom II X4 (3900 GHz), ATI HD 5750 DDR5 1GB, 8GB RAM, 64GB SSD, 1,5 TB HDD, Dell S2740L, LG BH7420P, GIGABYTE Aivia k8100 V2, Logitech G300, CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha.
NTB: Acer Aspire V7-582PG, Intel i5-4200U, NVIDIA GT750m, 6GB RAM, 128GB SSD 840 EVO, 1TB HDD.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 25 kvě 2008 15:23

Kombinace Avast+ST je vice nez dostatecna, samozrejme vzdy se ti neco muze do pocitace dostat, proto je dulezite jaky prohlizec pouzivac( vse je ok krome IE)+ FW, osobne doporucuji Comodo FW+ Comodo memory FW, nize uvedene jsou take dobre a dostacujici.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 kvě 2008 15:35

pokud máš nejnovější verzi AVAST 4.8, tak ta už v sobě má antispyware štít, takže ST je zbytečný a může vzniknout konflikt
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 25 kvě 2008 17:33

ST+Comodo stačí (pokud internetuješ s rozumem a neotvíráš v mejlu každou přílohu). Fungoval jsem takto přes rok a bez problémů. Bez antiviru. U Avastu mně hrozně vadila zátěž systému a že by verze home byla nějaká extra-třída co se ochrany týče, to se taky nedá říct.

nuggett
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod nuggett » 25 kvě 2008 17:51

No dá se říct, že jsem s tím měl i docela problém. Mám Spybot SD rezidentně. Firewall outpost. A jakmile sem si nainstaloval avasta 4.8 v domnění, že spyware v něm vypnu tak bohužel...načetli windows a konec, sek snad ani složku jsem pořádně neotevřel, takže doporučuji před instalováním avasta či ST si důkladně pročíst co se ti zapne hned aby nevznikl konflikt jako třeba dnes u mě :smile: Jinak ale antivir opravdu není ta nejdůležitější věc v pc, když s rozumem stahuješ a brouzdáš po netu.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 25 kvě 2008 18:24

memphisto píše:pokud máš nejnovější verzi AVAST 4.8, tak ta už v sobě má antispyware štít, takže ST je zbytečný a může vzniknout konflikt

To ano, ale ja stale beru avast jako plnohodnotny antivir a ST zase jako spyware s imunizaci, krom toho u neho s vypnutim residentniho stitu problem neni a muze slouzit jen pro imunizaci a obacsnou kontrolu.
Tak jako tak se ptal na FW, takze ted je na nem , ktery si z nabizenych vybere :smile:
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”