jak nastavit Kerio???
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jak nastavit Kerio???
mám problém s přihlašováním,např. na www.lide.cz... normálně tam jdu,přihlásím se...jenže pak du třeba na forum.lide.cz a musim se přihlásit znova...pak na profil.lide.cz a musim se přihlásit znova.....pak Mozillu zavřu,otevřu,a všechny přihlášení musim provést znovu.....to se děje,pokud mám zaplý Kerio Firewall...jakmile ho vypnu,stačí se přihlásit jednou,tak jak to má být,a po zavření prohlížeče se nemusim ještě nějaký čas také potom přihlašovat...nevíte co to muže blokovat???
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
Re: jak nastavit Kerio???
Myslím, že ti kerio nějak brání zápisu cookies nebo něčemu takovému. Dělalo mi to na forech atd. Pokud it muzu poradit vymen za Ashampoo FireWall. 

PC: AMD Phenom II X4 (3900 GHz), ATI HD 5750 DDR5 1GB, 8GB RAM, 64GB SSD, 1,5 TB HDD, Dell S2740L, LG BH7420P, GIGABYTE Aivia k8100 V2, Logitech G300, CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha.
NTB: Acer Aspire V7-582PG, Intel i5-4200U, NVIDIA GT750m, 6GB RAM, 128GB SSD 840 EVO, 1TB HDD.
NTB: Acer Aspire V7-582PG, Intel i5-4200U, NVIDIA GT750m, 6GB RAM, 128GB SSD 840 EVO, 1TB HDD.
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jako už i o tom sem přemejšlel,ale Kerio mi maximálně vyhovuje,až na tehle problém,co se objevil po tom,co sem přeinstaloval Windowsy a už si nepamatuju jak sem to měl nastavený předtim :( jako nevim..přecházet na jinej firewall....nebude to ělat neplechu,když odinstaluju Kerio? aby nezůstaly nějkaý zbytky v kompu....a co je teda lepší, Kerio nebo Ashampoo?? jako já bych rád zůstal u Keria no........
Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
Já sem měl kdysi kerio taky. Určitě patří mezi špičku firewall programů ale mně osobně více vyhovuje Ashampoo. Stějně jako mám raději Aviru než Noda. To je na tobě. Nic není vyloženě špatné. http://www.sunbelt-software.com/documen ... _guide.pdf
Možná ti to pomůže,
Možná ti to pomůže,
PC: AMD Phenom II X4 (3900 GHz), ATI HD 5750 DDR5 1GB, 8GB RAM, 64GB SSD, 1,5 TB HDD, Dell S2740L, LG BH7420P, GIGABYTE Aivia k8100 V2, Logitech G300, CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Alpha.
benik.martin píše:mám problém s přihlašováním,např. na http://www.lide.cz... normálně tam jdu,přihlásím se...jenže pak du třeba na forum.lide.cz a musim se přihlásit znova...pak na profil.lide.cz a musim se přihlásit znova.....pak Mozillu zavřu,otevřu,a všechny přihlášení musim provést znovu.....to se děje,pokud mám zaplý Kerio Firewall...jakmile ho vypnu,stačí se přihlásit jednou,tak jak to má být,a po zavření prohlížeče se nemusim ještě nějaký čas také potom přihlašovat...nevíte co to muže blokovat???
máte v prohlížečí povolené cokies pro tyto stránky?musí být povolené napořád jinak se budete muset přihlašovat vždy.
Eset Smart Security
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
cookies mám všechny povoleny!! ten user guide si pročtu zejtra 

Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus se podívat a pohrát s nastavením v Keriu:
www => soukromí (nevím jak se to tam přesně teď jmenuje, je to tuším prostřední záložka) tam je nastavení cookies.
www => soukromí (nevím jak se to tam přesně teď jmenuje, je to tuším prostřední záložka) tam je nastavení cookies.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tam nemám nic zaškrtnuto......snažím se vše vypnout aby to neblokovalo ale furt to nemužu najít :( 

Windows XP Home SP3
Windows XP Home SP3
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”